Sana Aşk Getirdim (Sancaktarlar Serisi #5)

8 puan

Her zamanki gibi aşk, polisiye, aksiyon ve dramı çok başarılı sekilde kurgulayıp, harmanlayan yazarımız yine muhtesem akıcı anlatımıyla farkını bu kitapta da ortaya koymuş.
Merakla beklediğimiz Mehmet Sancaktar'ın hikayesi Sena'nın cinayetle suçlandığı zaman diliminde geçiyor. Sena yüzünden üzgün olan kardeşi Ahmet Sancaktar'ı kontrol etmek için evine giden Mehmet'e kapıyı Esmer komiserin açmasıyla onların hikayesi başlıyor. Esmer komiser,Mehmet'in hayatına yavaş yavaş aşkı getirirken, Mehmet'te geçmişteki gibi sevdiği kadın ve ailesi arasında kalıyor. Ben sadece bu kadarını söylüyorum burdan sonrasını siz okuyun çünkü kitapta çok fazlası var. Söylemeden geçemiyceğim. Mehmet'i ne kadar sevsem de Esmer'e ısınamadım , kafamda onu bir türlü oturturamadım(sevgili yazarım sakın kızma bana)
Öncelikle şu söylemek istiyorum. Türk yazarlar içinde benim çok sevdiğim, saysam iki elimin parmaklarını geçmeyecek yazarlar arasında olmayı daha ilk kitabı #aylardanaşk ile başaran Meral Kır 'a teşekkür etmek istiyorum, bizlere çok güzel ve kaliteli bir seri armağan ettiği için. Kesinlikle unutulmaz karakterleriyle kitap dünyamıza renk kattı. Serinin hepsi birbirinden güzeldi ama benim en sevdiğim çift Serra Sancaktar Barış Dağlı. Benim için yeri çok ayrı ve özeldir. Kalemine sağlık Meral Kır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »