Sana Aşk Getirdim (Sancaktarlar Serisi #5)

10 puan

Yazarın kalemini ben ilk Aylardan Aşk kitabıyla tanıdım ve ondan sonrada düzenli takibime aldığım yazarların arasında yer almaya başladı. Aksiyonun, gizemin yanında romantizmi ve aşkın harmanlanmış hali vücut bulmuş.
Sancaktarlar Serisinin ilk kitabından itibaren en merak edileni soğukkanlı, aşkı yerine ailesini seçen ve soyadının ağırlığını hakkıyla birazda kendinden bir şeyler feda ederek taşıyan Mehmet Sancaktar’ın hikayesi sonunda okunmuş bir şekilde kitaplığımda baş köşeyi almış bulunmaktadır  Gerçekten de beklemeye değer, kurgusuyla, anlatımıyla on numara bir kitap olmuş. Mehmet Sancaktar ile Komiser Esmer’in yaşanan olaylar nedeniyle tesadüfen bir araya gelmeleri ve olayların akışıyla birbirlerine karşı duyduğu çekime artık karşı koyamamalarını ve aşklarını okudum. Mehmet ile Esmer’in aşkı bir başkaydı bence. Kitapta her şey vardı; bol aksiyon, bol çözülmemiş gizem ve bolca tutku, aşk ve daha bir çok şey. Kitap hiç bitmesin istedim ama her güzel şeyin bir sonu olduğunu finalini okurken daha iyi anladım. Kitabın içeriği hakkında fazla spoiler vermek istemedim ama kitabın adını tam olarak yansıttığını söyleyebilirim.


#alıntı


“Hazırlıklar tamam, seni buradan izleyeceğim.”
“Bana copilot olmak ister misin?”
“Ah hayır, seyretmeyi tercih ederim.”
“Çok şey kaçıracaksın,” diyen Esmer’in sözünü yanlarındaki adam böldü. “Mehmet Bey’in bu konudaki ustalığından haberiniz yok mu?”


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »