Sadece Sen (MacEgan Brothers, #5)

9 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/03/michelle-willingham-sadece-sen.html

MacEgan Kardeşler serisinin 5. kitabı Sadece Sen...

Kitap, serinin diğer kitaplarından biraz farklıydı. Yani Ewan'ın küçüklük hallerini, sakar savaşamayan hallerini bildikten ve okuduktan sonra evlenecek kadar büyümesine ve savaşçı olmasına biraz şaşırdım gerçi böyle bir şeyi beklemem gerek sonucunda kitap ne olacaktı çiftçi mi? Ama yine de farklı hissettim sanki benim küçük kardeşim de büyümesine tanık olmuşum gibi :))

Neyse uzatmayayım :)) Kitap güzeldi, akıcıydı ve bir yarış vardı daima... Ewan evlenmek isteği kızın diğer taliplerine karşı bir yarış içerisindeydi ama bir yandan da kızın ablasına da ilgi duyuyordu.
Honora'da tam bir kadın savaşçı... Ewan ile daha eskilerden bir tanışıklıkları olduğu için birbirlerini daha iyi tanıyor ve tamamlıyorlardı...

MacEgan'ların kardeşlik bağları çok güzeldi. Bunu her kitapta görüyoruz ve inanın kitap çok kötü bile olsa -ki çok güzeldi- sırf kardeşlik bağı için bile okunurdu.

Seriyi hep tavsiye ettiğimi söylüyorum ve yine dile getirip söylüyorum eğer eski zamanlardaki savaşçıların aşk hikayelerini okumayı seviyorsanız tavsiye ederim

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »