Rüya Ateşi (Ateş, #4)

10 puan

hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayırhayır hayır hayır hayır hayır ve HAYIR !

Hangi cani yazar bir kitabı böyle bir yerde bitirebilir ki cevabı hiç şüphesiz MONING ! Alıştım diye sineye çekiyorum ama her kitabında okuyucuya sağlam bir sille savurup çekiliyor köşesine. İnsan biz zavallı okuyucuları da düşünür dimi.

Yazara sitem ettiğim yetti(az bilem ama şimdi yazıya dökmek istemiyorum) gelelim kitaba lakin ben bir kitaba bu kadar ayılmış bayılmışsam yazacak bir durum bulamam ve çekilirim köşeye. Ama mükemelliğini de bir kaç kelimeyle anlatmak isterim.

Uzun zaman çıkmasını bekledikten sonra hunharca okuduğum kitap tek kelimeyle harikaydı.Yine pek bir şeyler gün ışığına çıkmadı ama kurgusu,olayları muhteşemdi.Umarım yayıevi bize acır da (böyle bir şey olmayacağını bende biliyorum ama bir umut) son kitabı bu sene içerisinde okuma fırsatını yakalarız.

Kısacası bu seriye başlamadıysanız ben kitap(paranormal türde)okudum diyemezsiniz. Evet bu kadar iddialıyım. Alın okuyun bir süre için de olsa gerçeklerden uzaklaşın....


Şimdiden keyifli okumalar sizlere.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »