Rule (Dövmeli Adamlar Serisi, #1)

8 puan

Rule 'yi okumuş bulunmaktayım.Beğendin mi derseniz kesinlikle evet derim.Kitabın konusu bilindik bile olsa (kötü çocuk-iyi kız )sizi kitabın içine alıyor.Kitap akıcı,dialoglar keyifli,karakterler sağlam.Kitap kapağını bende beğenmedim ama okuyunca sizde pişman olmayacaksınız.
Konusuna gelince RULE yani baş karakterimiz;saçları farklı,vücudunun her yeri dövme ve piercingli...Kendince bir düzen kurmaya çalışmış.İkiz kardesi ölünce ailesi ile arası açılmış.Çocukluğundan beri tanıdığı ikiz kardeşinin en yakın arkadaşı SWAN ise Rule'nın ailesi arasında bir köprü olmaya çalışmaktadır. SWAN Rule'nin tam tersidir.Sorumluluk sahibi,anlayışlı,güzel ve zengindir.Fakat onunda ailesiyle ilgili sorunlrı vardır.Swan Rule'yi ilk gördüğü andan itibaren onu sevmektedir.Rule ise bunun farkında bilke değildir.
kısaca güzel bir aşk hikayesi okumak istiyorsanız bu kitabı okuyun derim.Çünkü okurken keyif alacaksınız.Buarada MAEKET MAN #1 Rule serinin ilk kitabıymış.İkinci kitabı Rule'nin abisi Rome hakkındaymış.Merakla bekliyoruz.Sizede iyi okumalar..

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »