Ruhunu Aşka Teslim Et (Secrets #3)

10 puan

İkinci kitabın huysuz adamı yer altı dünyasının ardında ki beyin Andreas Merrick intikam ile yanıp tutuşmaktadır. İntikamı için ise James Pace ile altı aydır yazışır. Planlarının ilerlemesi için adamın şirketinin elinin altında olması gerekir. Yüz yüze görüşmek istese de adam hep reddeder.Çünkü yazışan kişi James değil kızı Phoebe Pace.

Pace ailesi ticaret ile uğraşır. Her etkinliğe davet edilmeseler de sosyetenin bir parçasılar. Andreas'ın uzak durduğu bir çevrenin. Dolandırıcılar tarafından oyuna getirilince boğazlarına kadar batmışlardır. Phoebe de borçların büyük bir kısmını alan Andreas'a bir teklif ile gider. Kendisini teklif eder. Andreas borçları silip ailesini de alıp şehri terk etmesini söylemesine rağmen Phoebe borçlarını ödemeye,miraslarını kurtarmaya, kayıp abisine neler olduğunu öğrenmeye kararlıdır.Bunun içinde Andreas ile anlaşmak için her türlü yola başvurur. Çöpçatanlık yapmayı teklif etmek,temizlik,kumarhaneye sürekli kurabiye getirmek gibi.

Andreas Phoebe'e şehri terk etmesini söylese de birden onu ve ailesini kumarhaneye yerleşmiş bulur. Sürekli saldırıya uğradıklarından onu korumayı da görev haline getirir. Böylece ikili sürekli bir araya gelir.

Phoebe güzel,becerikli,çok zeki biri. Ona hayran olmamak mümkün değil. Andreas onu yaşayan kabusu olarak görse de aslında ilk gördüğü anda ondan çok etkilenmiştir. Fakat bunu sürekli onu tersleyerek, uzaklaştırarak gizlemeye çalışır. Phoebe'nin ise buna aldırış etmeyip sürekli yeni bir şeyler ile ortaya çıkması, Andreas'ın peşinde olması,durmadan konuşması çok güzeldi. Oraları okurken çok eğlendim.
Sert Andreas'ın kendisini zayıflatan hastalığa düşmesine tek bakışın yetmesi, Phoebe'nin geri çekilmemesi,açık sözlülüğü güzeldi. Bazı yerlerde eksik hissi verdi kitap,ama eğlendiğim güldüğüm çok yer oldu. Beğendim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »