Ruhunu Aşka Teslim Et (Secrets #3)

10 puan

"Tatlı ağzını açman ve yumuşak ellerinle bana dokunman yetiyor, ne istersen onu yapıyorum."

Bence bu kitabı bu replik özetliyor, çünkü bu repliği çok karanlık, o kadar huysuz, dik kafalı, intikam dolu, teklikeli ve kimsenin kolay kolay hizaya getiremeyeceği bir adam söylüyor ki. Birinin dediklerini sırf gülüşü için yapması imkânsız. Ama işte Aşk.. Bu sözleri Phobe gibi bir kadınla tanıştıktan sonra aşktan kaçması imkânsız olan Andreas söylüyor.

Okuduğum bu kitabın konusunu uzun uzun anlatmaya gerek duymuyorum çünkü arka kapak oldukça açık anlatıyor zaten. Benim için önemli olan kitabın hissettirdikleri.

Hem erkek, hem kadın karakteriyle beni kendine hayran bırakması... Ustaca kurgusuyla beni heyecanlandırması... Uykusuz kalıp, okumak için heves içinde bırakması, kalbimi titretmesi...

İntikam hırsıyla dolu, yaralı bir adamının, bir kadının tatlı mizacıyla, inadıyla, güzelliğiyle, zekası ve fedakarlığı ile büyülenmesi, onu kıskanması, belli etmemeye çalışsa da onun güvenliği için çabalaması... Diliyle hoşnutsuz sözler ederken, yüreğiyle onu mutlu etmeyi istemesi... Ne çok his uyandırmış bende yahu :)

Ama bunlar benim konularım arkadaş. Benim tarzım... En sevdiğim konular hep içindeydi bu kitabın.

Masum kız tehlikeli adam - sert erkek tatlı kadın - ilk görüşte kıza tutulduğu halde bir türlü kendine yediremeyen güçlü adam ve onu çok da güzel taktiklerle yola getiren zeki bir kadın... Hüzünlendiren, gülümseten sahneler....

Kitap benim için on numaraydı. Bir serinin üçüncü kitabı ve serinin en güzel kitabı. Bağımsız da okunabilir ama ben başlamadan önce ikinci kitap olan Bir Gece Yetmez'i yeniden okuduğum için memnunum.

Aramızda kalsın ama ben D&R'dan kolay kolay kitap almam, ya internetten ya da biraz bekleyip sahhaflardan indirimli alırım ama bu kitabı D&R'dan aldım ve saydığım her kuruşa değdi. :) İyi ki almış ve bekletmeden okumuşum. Kitaplığımda bekleyen onca kitap varken önceliği Andreas ve Phobe aşkına vermişim.

Yalnız okumak isteyenler varsa benden uyarması; pek çok kitaba göre daha yoğun, yazımı alıştıklarımız kadar akıcı değil, ama onlardan çok çok daha vurucu.

Bence her aşk romanı seven okur, bu kitabı okumalı. :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »