Ruhumdaki Canavar (Monster in His Eyes, #2)

5 puan

#ruhumdakicanavar okundu bitti ancak yorum yapmak gelmedi hic icimden.
Ilk kitabi ne kadar cok sevdiysem ikinciden de o kadar nefret ettim diyebilirim. Kitabi kisaca ozetle gecemeyecegim hic baya baya spoinin dibini vuran bir yorum yapacagim. Kitabı henüz okumayanlar lütfen okumasin yorumun devamını.

-------SPOILER ------
Oncelikle ilk kitabi bana sevdiren seylerden biri Vitale'nin iyi birine donebilecegi umuduydu. Ayrıca evet mesleği geregi karanlık islerle ugrasiyor ama bu üstü kapali anlatildigi icin gozardi edilebilir sekildeydi ilkinde.
Oysa ikinci kitapta Vitale cidden cidden ciddennn! KÖTÜ yahu. Sogukkanli bir şekilde ince ayrintisina kadar isledigi cinayetleri birinci agizdan anlatiyor. Sanki zevk aliyormus bundan hissiyati cok fazla. Bagajda ceset!!! varken, sevdiceğini ön koltuğa oturtup yemeğe götüren, çok masumane içten pembiş auralarla dolu bir aşk vardı kitaptaa! (yersenn!)
Karissa ise bana göre ilk kitapta da boş bir kisilikti burada da öyle. Tüm tanidiklari cevresi bir bir Vitale tarafindan ortadan kaldirilirken!!! hala böyle bir adama aşığım diyebilecek birinin akıl sagligindan şüphe duyarim ben. Yahu anani babani öldürdü adam neyin aski bu ayy delirecegim. 😠

---------------------------

Kitap benim icin hayalkirikligi idi. Ben aşk romanı delisi biriyim. Gerçekte olmayacak olsa da, cok ucuk kacik bir final olsa bile mutlu son okumayi, mutlu ve iyi!!! insanlari veya sonradan iyiligi secen insanları severim. Bu kitapta da Vitale'nin icindeki iyiliği görmek isterdim, caniyi değil. Aşk romanlarinda olan şey tum gecmisine ragmen o en büyük hatayi yapmayip iyiyi secen, sevdigi icin gururundan ve intikamindan vazgecen karakterlerdir. Malesef burada Vitale ne intikamindan ne gururundan odun vermedi sonuc; hayallerimdeki Vitale bu degildi. 😐 Üzgünüm ama yazar mok etmissin yani güzelim Vitale'yi daha da lafim yok kitaba.
Son olarak kurgu fena batik olsa da ceviri 10 numara 5 yildizdi. Arzu hanima cok tesekkurler... kısa sürede harika bir is cikarmissiniz 👏👍

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »