Ruh Öküzüm

8 puan

Basit gibi görünen ama bana göre okudukça derinleşen aynı zamanda eğlendiren bir kitaptı.. Okulun Londra'ya yapılan gezisinde Julia ve Jason'un yakınlaşmasını anlatıyor. Araya serpiştirilen shakespeare alıntıları çok hoştu. Julia'nın babası ve annesinin aşkını yaşadıkları şehirmiş londra. Julia Onların anılarını anlattığında beni çok etkiledi. :)

"Ruh İkizini bulmak ya da bulmamak.. İşte bütün mesele bu!"

Kızımız tam bir inek. Aynı zaman da Rİ (ruh ikizi)'ni bulmaya kafasını takmış. Tabi kafasında ri'si olduğuna inandığı biri var!

Londra'da Jason onu baştan çıkartıyor. Yani kitaplardan kafasını kaldırıp etrafına bakmasını sağlıyor. Birbirlerinin tam zıtları karakterlere sahip gibiler. Ama bence ikisi de bir çok açıdan birbirlerini dengeliyorlardı. Sonunu pek kestirememiştim. Son ana kadar kafam karışıktı. "Kim bu Chirs?" diyip durdum, kim olduğunu öğrendiğimde ve nedenini dinlediğimde de hem güldüm hem de çok hoşuma gitti. Bir de son ana kadar Mark vardı. Zaten hiç ısınamamıştım çocuğa. Haklıymışım da Londra'nın sokakların da onlarla beraber bende gezdim. Tavsiye ederim bence okumalısınız :)

Jason " Kendi başına dolaşmamalısın biliyorsun değil mi ? Dışarıda çok deli var. "
Julia "Evet. Çünkü seninle dolaşmak tamamen normal. " :))))

"Şey bence gidip mezar taşlarına bakabiliriz , sonra da oraya gömülü insanlar hakkında bir şeyler yazarız. "
"Mezar taşları ve ölü insanlar mı ? Gerçekten neşe saçıyorsun Julia." dedi Jason :D :D


"Hayatla ilgili 3 şey; Hayat. Devam. Ediyor. "

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »