Pabucumun Ajanı -2

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/04/asu-de-papucumun-ajan-2-papucumun-ajan-2.html

Veeee Uranüslü ve Neptünlü'lerin dünyasına hoş geldiniz :D Sizler Uranüslü olabilirsiniz ama ben tamamen Neptüncü'yüm!! :))

Şimdi bu kız ne saçmalıyor diyenlere için... kısaca açıklayayım :)

Romantik Komedi türünün Türkiye şubelerinden biri olan Asu De'nin keyif alarak okuduğumuz ve eğlenerek gülerek sayfalarını çevirdiğimiz kitap Papucumun Ajanı'nın 2. kitabı çıktı ve okundu ve yorumlanıyor.


Asude'nin dilini sevdiğimi anlamışsınızdır sonuçta bütün kitaplarını okudum ve sizlere de tavsiye ederim :)

Papucumun Ajanı - 2 de macera kaldığı yerden devam ediyor. İlkinde, okuyan bilir, Deniz Tuna'yı terk ettikten sonra Tuna sebebini öğrenince Deniz'in peşinden gitmiş ve çok tatlı bir şekilde barışma sinyalleri göndermişlerdi. İşte bu kitap kaldığı yerden devam ediyor. Nerede bıraktıysanız oradan yani Tuna'nın Deniz'i işlek bir caddenin ortasında öperken... işte bu şekilde bitmişti Papucumun Ajanı ve ikinicisi de buradan başlıyor :)

Hiçbir şey kaçmıyor, atlanmıyor :)

Tabi ki okurken sadece Tuna ve Deniz'le kalmıyoruz fazlasıyla Mert ve Yasemin'de okuyoruz ve itiraf edeyim ben en çok onları sevdim :) Hele ki ben... Mertci olan ben... Neptünlü'yü seven ben... resmen önüme altın tepside sunulmuş çikolatalı profiterollü pasta gibiydi :D Onların hikayesini de arada okumak ve aralarındaki sorunları diyalogları... süperdi! :)

Tuna ve Deniz'e gelirsek... Kitap başladığında aha barıştılar dedik sevindirik olduk ama... bu sefer aileler girdi araya. Deniz'in ailesi gerçeği, kızlarının gizlice evlendiğini öğrendiler, Belgin Hanım'ın karşı çıkmaları devam etti derken, Deniz'in başına bela olan mafya kendini göstermeye devam etti. Ama başka bir bomba daha vardı ki... kıskançlık krizlerine sebep olan... tek kelime söylesem ilk kitabı okuyan anlar... Aydan! Kız Ay'dan Dünya'ya döndü! Uranüs'e gitme çabasına girdi falan filan işte...

Tam her şey yoluna girdi derken hep bir şeyler çıktı. Gerçekten hiç atraksiyonu bitmeyeceği bir hayatları var Deniz ve Tuna'nın :) Ama sonunda ne oldu...

Her zaman ki gibi AŞK KAZANDI! :)

Bir de kitabın sonunda sizi bir sürpriz bekliyor. Tuna'nın Deniz'e yazdığı aşk mektubu :D bir sürü kalp koymak istiyorum şuan şuraya <3

~~~*~~~
"Ömrümün sonuna kadar yürüdüğüm her yol sana gelen yollar olacak, attığım her aıdm sana gelirken atılacak, aldığım her nefes seninle yaşamak için alınacak... ve işte bu kalbim bir tek senin için atacak!"
~~~*~~~



Daha fazla alıntı için: http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/04/asu-de-papucumun-ajan-2-papucumun-ajan-2.html

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »