Pabucumun Ajanı -2

10 puan

Gerçekten MÜKEMMEL!!!

“Aşk mı? O dediğin sadece kitaplarda olur...”

Evet, kesinlikle katılıyorum. Bu bahsettiğimiz şey yalnızca kitaplarda, filmlerde ya da dizilerde... Ama sonuçta insani bir ihtiyaç ve bunun bir şekilde –hayal dünyasında da olsa- karşılanması ne kadar muhteşem bir duygu! Sağ olsun yazarlarımız, gerçek dünyaya inemeyecek kadar saf ve güçlü olan bu duyguyu kurgu dünyasında, hayallerimizde yaşatıyor biz okurlara. (Tabii gerçek yazarlardan bahsediyorum ;) )

Şüphesiz ki bu duyguyu, tabiri caizse dibine kadar hissettiren harika yazarlardan en bi güzeli, en bi sevgi dolusu, en bi içimizden olanı en bi sevdiğim yazar; ASUDE !!!

Ona gerçekten kocaman teşekkürler borçluyum, saatlerce kahkaha atmamı sağladığı için. Gece boyu uykusuz kalsam da hiç bıkmadan, hiç yorulmadan (ve tabii annem her an gelecek de bana söylenecek korkusuyla adrenalin dolu olarak) ve’ büsbütünüyle’ heyecandan ölerek okuduğum kitaplar yazdığı için.

Gerçekten abartmıyorum; Pabucumun Ajanı bir efsane! Okuduğunuzda bana hak vereceksiniz.

Hiç şüphesiz kitapta en sevdiğim yerler Tuna ve Deniz’in yalnız olmadığı zamanlar. Deniz’i tabiî ki de seviyorum ama Tuna’nın yanında olmadığı zaman. Eh herhalde bana hak verirsiniz...
Neyse, karakterlerden veya kurgudan bahsederek kitabı anlatmaya çalışmam, onların bende uyandırdıkları hisleri, hayal dünyamdaki kocaman yerleri anlatmaya çalışmam nafile bir çaba olur ve gerçekten tek söyleyebileceğim: Okuduğunuzda bana hak vereceksiniz!
Onun yerine size Asude’nin kaleminden bahsedebilirim. Ustalıkla kurduğu o harika cümlelerden, insanın ağzını açık bırakan zekice diyaloglardan ve zekice işlediği alt metinlerden bahsedebilirim. Ama onun kadar iyi cümle kuramayacağım için ne kadar anlatsam da hafif kalacak.

O gerçekten de komedinin kraliçesi. Çiçeği burnunda bir yazar da olsa bunu okura hissettirmeyen bir kalem ustası.(Ya da klavyenin mi demeliyim? :) )

Umarım bize böyle aşklar yazmaya devam edersin sevgili yazarım, inşallah mürekkebin hiç kurumaz, ilhamın hiç kaybolmaz , o zeki ve geveze içsesin hiç susmaz...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »