Pabucumun Ajanı -2

10 puan

Büyülü kitap.
Her bir karakterine ayrı ayrı hayranlık duyduğumu belirterek başlamak istiyorum. Türk edebiyatında nice güzel eserler var. bunları okumak benim için büyük bir keyif. Ancak itiraf etmem gerekir ki bu kadar komik ve romantik bir kitap serisini daha önce okumamıştım.
İçinde neredeyse tüm duygular mevcut ve tüm duyguları en ince ayrıntısına kadar yaşıyorsunuz. Mükemmel bir aşkla aşkı tadıyor, öfke anlarında sinirleniyor, acılarda o acıyı siz çekiyorsunuz. Hele Deniz'in hissettiklerini onunla beraber yaşadım diyebilirm.
Bu kız gelmiş geçmiş en özgün karakterlerden biriydi kesinlikle. Deli ve tam bir aşık. Dengesizliklerine, uçarı hallerine, çılgın duygularına şaşırmadım. Çünkü o kendine münhasır.
Tuna zaten en çekici erkekler listemin zirvesine yerleşecek bir erkek. Zeki, başarılı ama en çokda aşık bir adam. Aşkı öylesine derinden anlatmışki yazar bir adamın aşkına hayranlık duymamızı sağlıyor.
Bu kitap kesinlikle iyi yazılmış bir kitap ve bence kalite arayanlara hitap ediyor. Evet içinde cinsellik ve günümüz kitaplarının kolay yolu seçtiği o bol yataklı sahneler yok. Zaten bu tür basit, erotik kitaplardan hazzediyorsunuz bu kitabı beğenmeyebilirsiniz. Maalesef kitapların seçkin olanları olduğu gibi okurlarının da seçkin olduğu bazı kitaplar var. Bu kitap onlardan biri. Her bünyede aynı tesiri göstermez ama komik, iyi yazılmış, aşk dolu romantik kitapları zeven biriyseniz muhakkak bayılacaksınız.
Beklentileriniz daha basitse başka kitaplar var.
Yazarı takipteydim ama artık daha sıkı bir takipçiyim. Tuna Deniz aşkını, Yasemin Mert tatlılığını özlesemde yeni kitaplarını daha büyük bir merakla bekliyorum. Türkiye Asude'yi daha çok okuyacak. Önümüzdeki yıllarda eserlerini sık sık yer mecrada göreceğimizden şüphe yok.
Bu arada Tekin ve Rüyanın kitap olacağı bilgisini aldım. Şimdi gözüm onlarda.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »