Oyunbozan

8 puan

Oyunbozan - Gemma Halliday Okundu ve Bitti....

A Hollywood Headline Mystery üçlemesinin ilk kitabı Oyunbozan... Aynı zamanda yazarın ülkemizde yayınlanan da ilk kitabı.

Her satırından zevk aldım ve çok eğlendim. Tina'nın yaratıcılığı ve tehdit eden kişiyi bulma çabaları takdire değerdi hele ki saniyede sıraladığı yalanlar ise komediydi. Cal gibi bende okurken şaşkınlıkla kaldım. Sue teyze ve Millie teyze harikalardı çok sevimlilerdi. Allie'ye yani Tina'nın deyimiyle Barbie'ye nedense bende sinir oldum. Pek sempati duyamadım sanırım Tina'nın duygularını paylaştım.

Kitapta ne ararsanız vardı. Cinayet, araştırma, tehditler, dedikodu (tam anlamıyla cidden dedikodu), eğlenceli sohbetler ve aşk... Daha ne olsun. :) Tina'nın zaten kişilerin söyledikleri üzerindeki kelime oyunları ve attığı başlıklar başlı başına bir şey zaten :)

Ben çok sevdim ve tavsiye ederim ki üçlemenin diğer kitaplarının da çıkmasını bekleyeceğim. Yalnız şöyle küçücük değineyim ona da üçlemenin diğer kitapları devam niteliğinde değil de Tina'nın iş arkadaşları Cam ve Allie'yi konu alıyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »