Oyunbozan

9 puan

Keşke okumak için bu kadar bekletmeseydim dediğim kitaplardan biri. Öncelikle birkaç yazar dışında bu türü pek sevmediğim için önyargılı yaklaştığımı kabul ediyorum. Yine bilindik iş hayatı, son sayfada bulunan aşk, patrondan dert yanma tarzı bir şey bekliyordum. Ama kitap gerçekten dolu dolu. Arka kapağında ne yazıyorsa fazlasıyla mevcut. Bazı kitaplarda alakasız şeyler yazar kesinlikle öyle değil.

Tine Bender’ın -beni deyimimle Blender- dedikodu köşesinde yer almak istemeyen birinin tehditleri ile başlayan olay hem komedi hem gerilim yüklüydü. Son kısma kadar peşine düşen ve hatta bu uğurda cinayet işleyen ünlüyü merak ettim. Hatta kendi derdi yanında bir de cinayet aydınlattı Tina.

Sadece Sue ve Millie teyzeleri için bile okumaya değerdi. Biri kör bir sağır, ne demek istediğim anlaşıldı sanırım; tam bir komedi.

Rachel Gibson severlerin seveceğini düşünüyorum kitabı. Aşk, cinayet, dedikodu, komedi, internet aşkı. Ne arasanız vardı. Bir de Cal var ki o keçi sakala rağmen sevdim :D Bağımsız karakterlerden oluşan bir seri ama kendi adıma, Cam ve Allie’yi merak ediyorum. İnşallah bir sürpriz yapıp diğer kitapları da çıkartır sevgili Feniks (:

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »