Ölümcül Hata (Blair Mallory #1)

9 puan

Linda'nın böylesi eğlenceli tarzda yazdığı bir kitap okumamıştım ama bu konuda oldukça başarılı olduğunu söylemeliyim :)
Blair Malory karakterini sevdim...oldukça eğlenceli ve yaratıcı fikirliydi...Liste tutmakta üstüne yoktur hem...
wyatt'ta Blair'in hakkından gelecek kadar sivri zekalı bir karakterdi...Ortada güzel bir denge vardı..
Konusuna değinecek olursa çiftimiz iki yıl önce çıkmaya başlar ama 3. çıkmalarından sonra Wyaat'tan ses seda kesilir...Ve Blair kendisini bir daha görmez..
Ama kader ağlarını örmüş ve çiftimizi tekrar bir araya getirmiştir...
Blair kendisine ait spor salonundan çıkarken bir cinayete tanık olur..
Nicole adındaki kadının öldürüldüğünü görür ki bu kadında biraz paronayak birşey...Blair'in herşeyini taklit etmektedir..Saç rengini,kesimini...Arabasının rengini,ojelerini,konuşma şeklini kıyafetlerini..vs.
O sırada hedef Nicole olsada ilerleyen bir kaç günde 2-3 kezde ölüm tehlikesi atlatır..
Silahlı bir saldırı..frenleri bozulduğu için araba kazası..vs.
Bu aşamada ise devreye koruyucu nitelikte Wyatt giriyor..Yakışıklı teğmenimiz.Bu yakışıklı daha Blair'i görür görmez terketmekle yaptığı hatayı anlıyor ve ertesi gün yüzüğü alıyor..Tabi işler o kadar kolay değil...Kızımızın onu affetmesi, katilin yakalanması lazım.Bu yüzden bu konu biraz erteleniyor.
Katilde bi alem ama...kimin olduğu belli değil..İnsan ipucu felan verir dimi...Okadar da uğraştırıyor insanları...Hadi onu geçtim katilin kimliği ortaya çıktığındada davranışları ayrı bi mükemmeldi...Böylesi rahat tavırlısınıda görmedim hani...:)

Kitap ve karakterler söylediğim gibi çok eğlenceliydi...Blair'in beyninin nasıl çalıştığını merak edebilirsiniz...Ben ettim...Ama aile fertlerini tanıyınca anasına bak kızını alda diyebilirsiniz :)
Ama ben demedim =)Neyse uzun lafın kısası ben sevdim..tavsiye ederim =)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »