Ölüm Elçisi

10 puan

Evet, kesinleşti. Bu yazara ve serisine bayıldım.
İlk kitap heyecanlı bir yerde bitmişti. Tamam yarım kalan bir şey yoktu ama sonunda Maddy'nin kalbi ile ilgili bir durum vardı o yüzden hemen devam ettim.
Öncelikle ilkinden daha güzel buldum. Birincide sürekli saldır kaç durumu vardı bunda o aşılmış. Diğeri sıkıcı mıydı değildi ama tekrardan kurtulmuş oldu.
Konusuna gelirsem; şehirde yaşanan kurt adam cinayetlerinin odağına düşen Maddy, bir yandan bunları çözmeye çalışırken diğer yandan Azazel ve Lucifer'ın verdiği Peri kortunda yapılacak olan görüşme göreviyle uğraşıyor. Bu sırada Gabriel kaçırılıyor ve bir nev-i nişanlısı Nathaniel'in elinde kalıyor. Tabi ikisi de Peri kortuna izinsiz giriş yapınca görüşmelerin başlangıcı hiç iç açıcı olmuyor.
Peri kraliçesi de rahat durmuyor ki arkadaş. Herkes Maddy'ye karşı sanki. Gabriel'i kurtarma, labirent, saldırılar vs derken konu iyice açılıyor zaten. Labirent kısmı pek tatmin edici olmasa da fazla uzatmaması açısından iyiydi.
Samiel ile de daha yakından tanıştık. Seveceğimi hayatta tahmin etmezdim ama çok tatlı çıktı. İlk kitabı okuyanlar kim olduğunu bilirler. Beni en çok o şaşırttı.
Lucifer her zaman ki gibi sonunda teşrif etti. Bence daha çok yer almalı kitapta. Zaten Maddy bir yerlerden çıkan akrabalarıyla onun yüzünden uğraşıyor. Adam hiç rahat durmamış ki her tür de çocuğu var.
Diğer kitaplarda en kısa sürede çıksa keşke. Ciddi anlamda sevdim. Belki bu türe daha yakın olanlar için yetersiz gelebilir ama benim için tatmin edici bir seri :D
Çeviride hala bazı yetersizlikler olsa da minimum düzeye inmişti ve ilk kitaptan çok daha iyiydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »