Nefretten Sonra (Genişletilmiş 2. Baskı)

Profil Resmi
10 puan

Ne kitaptı o öyle? Her sayfasını özenle çevirdim, bana seslenilmesinden hiç bu kadar nefret etmemiştim. Kitaptan kopmak işkence gibiydi.
Natalia.. Öfkeli cadım! Ona kızanlara inat ben çok sevdim onu. Kim olsa nefret ederdi hayatını çaldığını düşündüğü adamdan. Bir çocuk için çok daha zordur birinden nefret etmek, böyle olaylara şahit olmak. Damardan verilen zehrin vücudunun her zerresine yayılması ve nefretinin ateşinde kavrulup büyümesi birkaç saatini aldı. Hesapta olmayan şey ise daha ilk gördüğü andan itibaren Tamer'in etkisi altına girmesiydi. Nefret etmek en çok kendisine zarar verir insanın, nitekim öyle de oldu. Hem kendini hem Tamer'i cayır cayır yaktı, çok hasar aldı. Sevgiye ilgiye ihtiyacını, tüm acısını bir bir çıkardı adamdan, içindeki zehri akıttı ve aşkını, kıskançlığını, ilgisini nefretle karıştırdı. İçindeki taşlar bir bir yer değiştirdi, nefretinin yerini koşulsuz bir sevgi aldı.
Tamer.. Yaptıklarıyla beni şoka uğratan asil adam. Ona söyleyecek tek lafım yok. Mertliği, sevgisi, cesareti aslında her hareketiyle beni büyüledi. Belayı kendine çekmekteki ustalığını Natalia'ya aşık olarak da gösterdi bizlere.
Sonunu bilmeme rağmen korka korka çevirdim son sayfaları. Okurken gülümsediğim, kıkırdadığım, sevindiğim, üzüldüğüm, ağlama isteğiyle yanıp tutuştuğum, kederlendiğim ve şoka uğradığım harika bir eserdi! Tadı damağımda kaldı, sonlara doğru şok üstüne şok geçirdim. etkileyici, akıcı, güzel, şahane bir kitaptı! Hafif çatık kaşlarla ve gülümseyen bir yüzle kapattım kitabı. Her sayfası zihnime kazındı, içime işledi. Natalia'nın büyümesine tanık olmak çok zevkliydi.Yazarın gözlem gücüne hayran kaldım.. Okurken karakterlerin hissettiklerini ben de hissettim. Bitmesini hiç istemedim, şöyle 300-500 sayfa daha olsa okurdum seve seve.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »