Nefretten Sonra

10 puan

Tamer Doğan ile Yunanistan'a eski dostu Aleksis'in yanına gider. Adam ona borçludur ve işlediği birçok suçtan dolayı polisler yoldadır. Tamer önceden gelip haber vermek istemiştir. Kendisine yaptıklarına rağmen ona bir şans verir. İki seçeneği vardır ya hapse girecek ya da kendisini öldürecektir. Ama kendisine silah çekince Tamer'de savunmaya geçip silah çeker ve adamın on beş yaşında ki kızı Natalia gelip Tamer'e saldırır.
Aleksis ise kızını Tamer'e bırakır ve kızına onunla gitmesini ama güvenmemesini intikamını da almasını söyler.

Bu olaydan sonra Natalia Tamer ile Türkiye'ye gider. Ama büyük bir nefretle gider. Tek amacı Tamer'den intikam almaktır. Onu kendisine aşık ederek intikamını alacaktır. Tamer ise Natalia için her şeyi yapar yanında olur. Zamanla onun nefretinin geçtiğini düşünür ve yakınlaşmak için kendisine izin verir. Natalia'da duyguları değişse de ilişkileri başlasa da intikamından vazgeçmez. On sekizinci yaş gününde Tamer'den gelen aşk itirafına intikam için bunları yaptığını,sevmediğini, Yunanistan'a döneceğini söyleyerek karşılık verir.
Yunanistan'a döner ama oda Tamer gibi acı çekmektedir. Üstelik dönerken yalnızda değildir. Çektikleri bu acıdan sonra ikilinin yeniden kavuşması ise hemen olmaz araya yıl girer. Neyse ki tüm olanlara rağmen mutlu son.

Yazarın güzel bir kitabı daha. Bu dostlara ve hikayelerine bayılıyorum. Kitapları tek başına erkekler götürüyor diyebilirim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »