Mükemmel Koca (Quincy & Rainie, #1)

8 puan


Lisa Gardner / Mükemmel Koca

Ve böylelikle ilk Lisa kitabımı okumuş bulunmaktayım güzel bir başlangıç oldu benim için. Zira ne zamandır bu yazarla tanışmak için zorlu bir mücadele vermekteyim ve doğru bir karar verdiğime emn oldum diye bilirim.
Yazarın kalemine değinmeme gerek yoktur sanırım çünkü nihayetinde kendisi ile en son tanışan benim….

- Çok büyük bir kayıp benim için

Tess küçük yaşta ailesinden gördüğü şiddete dayanamayarak Jim Beckett ile evlenir. Yıllardır görmediği sevgiyi polis olan kocasından göreceğine inanan Tess, gerçeklerle yüzleştiğinde başının nasıl bir belaya girdiğini anlar. Üstüne birde minik kızı dünyaya geldiğinde Jim’e birilerinin dur demesi gerekmektedir.

Kasabada işlenen cinayetlerinin kocasının işlediğine emin olsa da her bir kanıtları yıllarca biriktirir ve FBI ile kocasını yakalattırır. Şimdi kocası için tek bir şart vardır ! yarım kalan işini,karısı Tess’i öldürmek. Hapisten kaçan Jim Tess’in peşine düşer ve Tess’in yapması gereken Mükemmel Kosacı ile mücadele edecek konuma gelmektir. Ve bunun için ona J.T Dillon dan başkası yardım edemez. Tek sorun tüm savunma haraketlerini Tess’e öğretmek için ikna edilmesidir….


- Hikaye asıl şimdi başlıyor sıkı durun !

Kitabın sonuna kadar aksiyon hiç dinmiyor yazara hayran kalıyor ama biliyorum ki diğer kitaplarını okumadığım için hayranlık nedir bilmiyorum…
Sonrasında okuduğum kitapla hayranlık nedir öğreneceğim haberim yok daha


- Peşin hüküm vermek de bana kapak oldu böylelikle

Polisye gerilim sevenler okuyun ve bu yazarı okutun!

TAVSYEMDİR….

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »