Melekler Zamanı

10 puan

Yusuf ve Yesra iki kardeştir. Babası Yusuf'u dokuz yaşındayken tarikata gönderir. Yusuf yaşadığı yalnızlıktan, özlemden sonra kaçıp ablasına gelir ama sonuç alamaz. Yaşadıklarından sonra yavaş yavaş Barlas'a dönüşür. Acılarını,geçmişini içine gömmüş, ölümü her an bekler bir an önce gelmesini ister halde yalnız yaşayan biri olur. Sevgisiz, inançsız, yalnız, içinde hala çocukluğunun acısını yaşadığı bir hayatı vardır. İşte bu zamanda hayatına giren kadın hayatını tamamen değiştirir.

Barlas, otel işletir. Nesil ise otele iş başvurusu yapmak için gider. Nesil neşe,sevinç,mutluluk dolu,hayatı yaşamayı seven,sevgi dolu biridir. Otele giderken yolda Barlas ile karşılaşır. Hemen aşık olur ve Barlas ne söylerse söylesin vazgeçmez. Üstelik bir de çocukları olur.

Bu yazarın okuduğum ikinci kitabı iki kitaba da bayıldım. Nasıl güzel bir kitaptı bu böyle. Öyle güzel öyle etkileyici bir kitaptı ki sanırım uzun süre etkisinde kalırım. Kitabı elimden bırakamadım nasıl bitti anlamadım. O ne güzel bir hikayeydi ve ne güzel bir anlatımdı. Yazarın anlatımı,dili çok akıcı. Karakterler yaratmada çok çok iyi. Okurken çok üzüldüm ama çokta mutlu oldum. Kitap o kadar duygusal ki bazen çok ağır geliyor. Başka birçok karakter daha var. Vural kaptan,Yesra,Esengül,Nevris Hanım,Lal hepsinin ayrı bir hikayesi var. O kardeş özlemi, sevmeyi bilemeyen adamın eşsiz sevgisi okunmaya değer. Mutlaka okunmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »