Masum Yalan

10 puan

Yazarın ikinci kitabı da beni hayal kırıklığına uğratmadı.

Grace Warren annesine ölürken altı kız kardeşini kendilerini seven erkekler ile evlendireceğine dair verdiği sözü en küçük kardeşini de evlendirerek tutmuştur. Küçük kardeşini evlendirirken bir fedakarlık yapması gerekmiştir. Babaları onu cinsel sapkınlıkları,vahşi eğilimleri ile adı çıkmış Lord Fentington ile evlendirmek istemiştir.Onun için önemli olan kızlarının evliliklerinin kazançlı olmasıdır. Grace de kardeşi yerine lord ile evleneceğini söyler. Fentington için önemli olan evleneceği kadının saf olması olduğundan evlilikten kaçmasının tek yolu masum kalmamasıdır. Bu yüzden Grace genelev sahibi arkadaşından kendisine bir erkek seçmesini ister. Arkadaşının seçtiği erkek ise Raeborn Dükü Vincent Germaine dir.

Vincent daha önce iki karısını doğumda kaybetmiştir bu yüzden bir daha evlenmemeye kararlıdır ama bir gece geçirdiği tanımadığı kadının hamile kalma tehlikesi vardır. Böylece ikili yağmurdan kaçarken doluya tutulurlar.

Vincent'in korkuları,Grace'nin cesaretli duruşu,düşmanlar,kovalamaca derken nasıl bittiği anlaşılmıyor. Yazarın akıcı bir anlatımı var farklı konuları yazması çok güzel konuyu beğendim. Güzel bir girişi vardı kitabın daha sonra durağanlaştı sonuna ise hiç şaşırmadım tam beklediğim gibi oldu bazı yerlerde tekrara düşse de güzeldi. Uğraştıkları düşman dışında bol bol ikiliyi, duygusal yakınlaşmalarını okuduğumuz bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »