Masum Yalan

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/06/laura-landon-masum-yalan.html

Sessiz İntikam kitabıyla tanıdığımız yazar Laura Landon'ın ülkemizde yayınlanan ikinci kitabı Masum Yalan, yeni okuyabildiğim bir kitap.

Yazarın kurgu yeteneğini ve olayları ilerletme şeklini çok beğendiğimi söylemeliyim. İlk kitapta nasıl beklentilerimi karşıladıysa bunda da aynı şekilde karşıladı.

Normal bir aşk hikaye yazmak yerine biraz heyecan ve azıcık aykırılık da katıyor olması kitabı benim açımdan daha güzel bir seviyeye getiriyor. Normal de historical türündeki kitaplarda leydilerin yapmayı tercih etmeyeceği şeyleri yapıyor yazarın kadın karakterleri ve hiçbir zaman ezik modunda değiller bu yönden kitaplarını daha çok seviyorum.

Kitabın konusuna değinmek gerekirse: Leydi Grace evlenmek istemediği adamdan kaçınmak için bekaretini hiç tanımadığı bir adama verir, bakire olduğunu anlamayacağını umarak. Ama atladığı şey adamın bunu anlamış olması ve hamile kalmış olma ihtimali... Grace ile beraber olan Vincent, Grace'in masumiyetini almış olmanın verdiği sorumluluğu ve hamile olma ihtimali doğrultusunda onu bulmak için peşine düşer ve sadece onu bulmakla kalmaz onunla evlenmek ister derken hiçbir şey bu kadar basit olmaz. İşte tam bu kararların arkasında başka birileri bu evliliği istemez... onlar da bunu engellemek için ellerinden geleni yaparlar...

Yavaş yavaş filizlenen bir aşkı, korkuların ve endişelerin arasında birbirlerine sımsıkı sarılmış birbirlerine ihtiyaç duyan iki insanın aşkını okuyoruz. Bu aşka biraz heyecan adrenalin ve bilinmezlik de eklenince kitap tamda tadından geçilmeyecek bir hal alıyor.

Çok uzatmayacağım... kısacası eğer ben bir historical romance okuruyum, ya da ben tam bir aşk okuruyum diyorsanız ne bu kitabı kaçırın ne de Laura Landon'ın diğer kitaplarını kaçırın!

Şiddetle tavsiye ediyorum, bir el atın bu kadının kitaplarına ve bu kitaba!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »