Kusursuz (Second Opportunities, #2)

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/11/kusursuz-second-opportunities-2-judith.html

Karakter geçmişi ve başlarına gelen olaylar bakımından oldukça değişik ve güzel bir kitaptı.Takıldığım ve gerçekleşmesi istemediğim bir iki olay haricinde benim için neredeyse Kusursuz'du diyebilirim.

Hollywood'un en yetenekli oyuncularından biri olan Zach, yönetmenliğini yaptığı filmin setinde karısı öldürülünce cinayet suçundan hapse girer. Yıllar sonra, hapiste kalmak canına tak edince bir kaçma planı yapar ama işler ters gidince bir öğretmeni kaçırmak zorunda kalır.

Öncelikle karakterlerin kendilerine ait geçmişlerine yer vermiş yazar, bunu yapmasını oldukça seviyorum. Her ikisinin nereden geldikleri, şimdiki durumlarına nasıl ulaştıkları derken karakterlerin bir araya gelmeleri biraz
sürse de bu süreç kesinlikle sıkmadı beni.

Ve karakterler nihayet aynı sayfada buluştuktan sonra nefesimi tutarak okudum sayfaları. Aralarında filizlenen tutku, arkadaşlık, aşk derken ve tabi ki Zack'in kaçak olmasından dolayı gelişecek olayları da sayalım, çifte hayran oldum. Hatta bazen Zack gerçekten bir katil mi yoksa değil mi ikilemine
düşmedim değil.

Sevmediğim iki noktadan biri yazarın aralarında yıllardır husumet olan karakterleri birden birbirleriyle barıştırması. İkinci olarak kitabın sonlarına doğru Zack'in yaptığı öküzlükler. Her ne kadar Julie'nin de hatası olsa da ki bence o ikilemde kalması gayet normaldi, Zack'in o olay sonrası yaptıkları hiç hoş değildi ve ilk dediğim şey bu çiftin olayı sonrasında da gerçekleşti.
O saçmalıkları yapmasa benim gözümde var olan en mükemmel erkeklerden biri sıfatına erişecekti Zack.

Bu iki sevmediğim noktayı geçersen bence özellikle romantik kitapları okumayı sevenlerin kaçırmaması gereken bir seri. Özellikle ilk kitap Cennet'de yer alan birkaç kişiyi burada da görmek oldukça güzel oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »