Kurt Ve Kumru

10 puan

Normanlar ve Saksonlar arasında savaşın olduğu dönemlerdir. İngiltere Normandiyalı William'ın işgali altındadır. Her yere askerlerini gönderip teslim olduklarından emin olmaya çalışır. En iyi şövalyelerinden Demir Kurt Wulfgar'ı Darkenwald'a gönderir. Wulfgar'da soylu şövalyelerden Rognor'u Darkenwalda gönderir. Aislinn koca Normandiya ordusuna karşı koyabilirmiş gibi karşılarında durmuştur. Annesine ve kendisine yapılan tüm işkencelere rağmen ağzından tek bir merhamet isteği ve af sözcüğü çıkmamıştır. Ertesi günde Wulfgar gider fakat kalede tam bir facia ile karşılaşır. Lord ve birçok kişi öldürülmüş, kalenin güzel leydisi Aislinn'e Ragnor tecavüz etmiştir. Wulfgar hemen idareyi ele alır güzel leydi Aislinn'i beğenir ve kendisi ile Ragnor arasında seçim yapmasını ister Aislinn tabi ki Wulfgar'ı seçer ve onun metresi olur. Bu durumdan ne kadar nefret etse karşı koymaya çalışsa da bunu başaramaz.

Bir piç olan Wulfgar annesinden hiç sevgi görmemiş küçük yaşta evinden gönderilmiştir. Bu nedenle kadınlara hiç güveni yoktur ve evlenmeyi kesinlikle düşünmez.Fakat zamanla Aislinn'e iyice bağlanır onun o güzelliği, asilliği, cesareti onu iyice büyüler.
Rognor ise Aislinn'in peşini bırakmaz elde etmek için yapmadığı kalmaz. Nefret edilecek Rognor varken bir de Wulgar'ın üvey babası ve kız kardeşi gelir. Kız kardeşi geldiği andan itibaren Aislinn ile uğraşmaya başlar, onu kıskanır, bir türlü rahat durmaz. İkisinden de nefret ettim Neyse ki ikisinden de kurtuluyoruz.

Kitap harikaydı. Tek bir yerde bile sıkılmadım hemen bitti. Aislinn'in o gücüne cesaretine hayran oldum. Wulgar'ın iyice bağlanması o özlemi çok güzeldi. Kitabın finali de tam bir sürprizdi. Uzun zamandır okuduğum en güzel kitaptı diyebilirim. Çok beğendim, kesinlikle okunmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »