Küçük Bir Hayal Kur (Chicago Stars, #4)

10 puan

Rachel kötü bir şekilde ayrılmadığı kasabaya üç yıl sonra beş yaşındaki oğluyla dönmek zorunda kalır.Oğlu yaşına göre ufak tefek,zayıf,geçirdiği neredeyse ölümüne sebep olan hastalıktan dolayı soluktur.Her zaman içine kapanık olan oğlu son bir kaç aydır daha da ürkek,yaşına göre olgun davranan birine dönmüştür. Hurda bir araba ve çok az sayıda ki eşyalarından başka bir şeyleri yoktur. Üstelik kasaba halkı da kendisine düşmandır. Arabası kasabaya girdikten sonra bozulur bu tam bir hüsran olur çünkü arabayı tamir ettirebilecek ne parası vardır ne de arabası olmazsa kalacak bir yerleri. Arabasının bozulduğu yerde açık hava sineması vardır. Orada ki elaman ilanını görür son şansı olan bu işi almaya kararlıdır. Fakat kendisine işi vermemeye kararlı bir patronla karşılaşır böylece bu iki inatçı için macera başlar.

Gabe'i önce ki kitaptan tanıyoruz karısı ve oğlunu kaybettikten sonra resmen hayata küsmüştür. Hayatında kimseyi istemez özellikle de ona karısını ve çocuğunu hatırlatacak birilerini. Gabe kitap boyunca sinir olunacak tavırlar sergilese de ona kızamadım çünkü altında yatan sebep açıktı. Gabe verdiği mücadele ve sonrasında ki tavırlarıyla zaten kendini affettirdi.

Bu seri resmen bağımlılık yaptı. Hayran kaldım seriye ne harika bir yazar ne harika kitaplar. Yine öyle harika bir kitapla seri devam ediyor.
Kitap çok ama çok güzeldi. Rachel'e bayıldım ne cesur savaşçı bir anneydi çocuğu için yaptıkları mücadelesi okurken hayran oldum. Oğluna bayıldım küçücük yaşında yaşadıklarından sonra ürkekliği, bazı yerlerde ki konuşmaları o kadar üzdü ki. Kitap boyunca duygulandığım çok yer oldu ama okumaktan çok keyif aldığım eğlendiğim yerlerde oldu. Kitapta Cal- Jane çiftini de sık sık gördük. Yine ikinci bir aşk vardı Ethan ve Kristy. Ethan'ı önce ki kitapta sevmiştim hikayesini okumak güzel oldu. Yazar yine harika bir son yapmıştı. Kitap boyunca üzüldüğüm çok yer olsa da kitabı yüzümde bir gülümsemeyle bitirdim. Yazara bayılıyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »