Küçük Bir Hayal Kur (Chicago Stars, #4)

10 puan

Yaklaşık bir senedir çıkması için gün saydığım, iple çektiğim Küçük Bir Hayal Kur kitabını bitirdim ve beni diplere , sonlara, depresyonlara soktu. Bu kadar zaman sabırla bekle , eline al ve bir çırpıda okunsun bitsin :( Şimdiden Pegasus serinin diğer kitaplarını hızlıca çıkarsın diye dua ediyorum.

Küçük Bir Hayal Kur güzeldi... Çok çok güzeldi. Belki serinin ilk üç kitabına göre bir tık gerideydi , çünkü diğerlerinde çılgın atışmalar varken bu kitapta atışmalar diğerlerine oranla daha az, duygusal anlar daha fazlaydı. Susan Elizabeth her kitabında güldürürken boğazı da düğümleyen sahneler yazıyor ama bu kitapta küçük bir çocuğun ürkekliği, karısıyla, oğlunu kaybetmiş bir adamın acılı geçmişi ve haksızlığa uğrayan bir kadının dramıyla insanı sarsıyor.

Yazarın sevdiğim diğer bir yönü de kitaplarında tek aşkla yetinmiyor. bizde tek aşkla yetinmediğimiz için iyi anlaşıyoruz kitaplarıyla :) Burada Sensiz Olmaz kitabından tanıdığımz papaz Ethan Bonner'ın da aşkı buluşuna şahit oluyoruz. Hem de ne aşk. En sevdiğim konu. En sevdiğim şekilde :) Ben kitapta bu aşkı daha çok sevdim. Şimdiden karakterleri özledim, tekrar tekrar okuyacağıma eminim. Herkese tavsiye ederim. 10 da 10 :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »