Kötü Çocuklar #2 -Tutkudan Sırlara

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/08/m-leighton-kotu-cocuklar-tutkudan.html

"Nash mi Cash mi?" sorusuna geri dönüyoruz ve seçiminizi soruyoruz. Ben her zaman, ilk kitaptan beri Cash diyenlerdenim ama ne yalan söyleyeyim içimde fena halde Nash'e karşı da bir çekim var. Aslında çekimden çok merak beni çeken... nasıl biri olduğuna dair =)

Vee Kötü Çocuklar Serisi Tutkudan Sonra kitabı ile sahalarda yerini alıyor :)

Bu kitapta konu sıradan bir aşk hikayesinden çok daha fazlasını barındırıyor içinde. Aşk, macera, aile ilişkisi, kardeş ilişkisi, tutku... her şey var! Tam benlik anlayacağınız!

Kapağa veya ada aldanıp da erotik aşk romanıdır bu demeyin içinde çok daha fazlasını barındırıyor ve normal bir aşk romanından daha fazla erotizm yok! Bu kitabı o kategoride değerlendirmek bence yetersiz... Bu kitap hatta seri daha çok aşk romanı kategorisini hak ediyor :)

Ben kitaplarda biraz adrenalin seven bir okurum. Tadında bırakılırsa eğer... ve bu kitapta aşk ve adrenalin tam tadındaydı.... Hele fazla uzatmadan gerektiği şekilde gitmesin olayların, dallanıp budaklanmadan sıkmadan bunaltmadan tam kıvamında kalması şahsen beni çok daha fazla tatmin etti bir okur olarak. Bu yazar biraz da bu yüzden seviyorum. Her şey tam kıvamında... aşırıya kaçmıyor, uzatmıyor, sıkmıyor, gereksiz detay vermiyor... okuru soğutmuyor!

Eğer aşk romanı severiyseniz ve benim gibi içine biraz heyecan da katılmasını seviyorsanız bu seriye mutlaka bir bakmalısınız. Bayılacaksınız. Ben çok sevdim bu seriyi ve sonuna kadar Cash diyenlerdenim, inşallah son kitapta Nash'e kaymayacağım :))

Kitap benden 5 üzerinden 5 aldı arkadaş! Bu kadar :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »