Kızıl Öpücük (Gece Yarısı Nesli, #2)

10 puan

Seri hız kesmeden devam ediyor.
Spoiler'lı yorum..
Bu kitapta Marek, patlamadan sonraki hasarını giderebilmek, daha çok ıssız yaratabilmek için kızıl adı verilen bir uyuşturucuyu piyasaya sürdürmüştür. Tabi bu uyuşturucuyu üreten kişi Tess'in eski erkek arkadaşının ta kendisidir. Dante, Issız avındayken titanyumun işe yaramadığı 'bir ıssız' ile karşılaşır, o sırada bir tuzağın içine çekilmiştir. Yaralı bir halde Tess'in veteriner kliniğine gelir ve ondan beslenir. Tabi kadının bir soy eş olduğunu fark ettiğinde artık çok geçtir. Hafızasını siler ve yanından ayrılır.
Tabi kendisi de her ne kadar dirense de kadına karşı büyük bir arzu duymaktadır. Onu etkilemek için sanat galerilerine mi gitmeler, ölüm döşeğinde olan bir hayvanı mı getirmeler dersiniz. Bu kitapta Dante'nin duygularından oldukça emindim ama Tess için biraz daha derine inilebilirdi. Evet kitabın sonunda aşklarını birbirlerine söylüyorlar ama ben pek ne bileyim tatmin olamadım.
Kitapta bir sürü detay var. Chase ki kendisinin kitabını merakla bekliyorum. Platonik aşkı olan ağabeyinin karısı ve Tegan bir sonraki romandalar keşke onu da alsaydım. Tegan'ın ilk defa bir duygu emaresi gösterdiğini görüyoruz. Elise bana fazla melankolik geldi gerçi onun yaşadıklarından sonra kim öyle olmaz ama Tegan ile olan yakınlaşmalarını okumak için sabırsızlanıyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »