Kıyıya Vuran Hayatlar (Seaside Knitters Mystery, #1)

9 puan

Martı Yayınları’ndan çıkmış olan “ SALLY GOLDENBAUM – KIYIYA VURAN HAYATLAR “ adlı kitabı şu an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım .

Bu sıralar , bazı sorunların üst üste gelmesi ve yoğun olmam sebebiyle kitabı ancak bugün bitirebildim . Bu tamamen benden kaynaklanıyor , bunu belirteyim .

Öncelikle kitabın dili çevirmenin de etkisiyle çok sade ve akıcı .Kitapta yazım hatası yok denecek kadar az .Yazı puntosu da tam istediğim gibi idi .

Kitap, biraz Debbie Macomber ‘ın kitaplarına benziyor ama farklı .
Kitap, bir kadının(İsmi : Angie ) esarengiz cinayeti ile başlıyor ve bu cinayeti çözmeye kararlı insanların birbiriyle arkadaşlık –dostluk ilişkilerini , aile bağlarını ve aynı zaman da aşkı ve sevgiyi de okuyorsunuz . Ne yaşanırsa yaşansın asla pes etmeyen ve birbirinden kopmayan insanlar . Cinayeti çözmeye çalışmaları esnasın da , bende acaba ne olacak kim öldürdü , neden yaptı ? gibi sorulara cevap bulmaya çalıştım. Her sayfa da heyecanın dorukta olduğu , süprizlerle dolu bir kitaptı, benim için.

Yazar, konuları birbiriyle çok güzel arada bir kopukluk olmadan harmanlamış ve ortaya güzel , en azından benim için bir kitap konmuş .

Kısacası , ben bu kitabı çok beğendim .Ve bir puan verecek olsam 10 üzerinden 9 puan verirdim .

Martı Yayınları’na da bu kitabı bizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ederim .Serinin devamını bekliyor olacağım ( seri demişken ,sanırım birbirinden bağımsız kitaplar olacaklar) Saygılarımla….


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »