Kışkırtıcı Cazibe (Georgian #4)

10 puan

Önce ki kitaplardan bayıldığım Simon'un hikayesini okumak için sabırsızlanarak kitaba başladım ama Simon dışında ne aşklar okudum resmen kitapta yok yok. Birbirinden güzel üç aşk hikayesi vardı.
Kitap kadın karakter Lynette'nin annesi ve uğruna ailesini,arkadaşlarını her şeyini bırakarak geldiği sevgilisinin hikayesi ile başladı. Önce yanlış kitabı mı okuyorum Simon'ı görmem gerekiyordu diye düşündüm ama hikaye öyle güzeldi ki unuttum birden Simon'u, kendimi kitaba kaptırdım ve Lynette'nin annesi Marguerite ile sevgilisi Saint Martin'in acı verici ayrılığı ile kitapta bir dönem bitti resmen başka bir dönem başladı.

Simon önce ki kitapta suikastçı olarak tanıdığımız Lysette'i verip karşılığında adamlarını kurtarmak için Fransa'ya getirecekti onu. Planını uygulayıp adamlarını kurtarır. Lysette ile bir daha karşılaşmayacağını düşünerek hayatına devam etmeye kararlıdır ama hiç de düşündüğü gibi olmaz Lysette hatta birebir aynısı Lynette tamamen hayatına girer.
Marguerite yıllarca ayrıldığı sevgilisini unutamamış hayatını kızlarına adamıştır. Kızı Lysette ölünce hem kendisi hem Lynette buna alışamamıştır. Uzun zamandır uzak kaldıkları Fransa'ya dönünce ise işler tamamen değişir.

Bir tarafta İngiliz casusu Simon, Lysette sanarak yakınlaştığı ve ona hiç duymadığı çekimi hissettiği Lynette. Diğer tarafta kendisine kardeşinin adı ile seslenen, ilk gördüğü anda ilgisini çeken ve kardeşini nereden tanıdığını Simon'dan öğrenmeye çalışırken ona duyduğu çekimden de uzak duramayan Lynette.
Aynı zaman da hafızasını kaybeden ve son aldığı görevde yaralanan Lysette ve son görevi olan onun yaralarını sarmasını sağlayan hem fiziksel hem de ruhsal olarak onu iyileştiren Edward James.

Casus üstüne casus, bol entrika dolu bir kitaptı. Aslında tüm bu olayların sorumlusunu tahmin etmiştim ama sebebinin böyle bir durum olması komik geldi. Neyse ki her şey düzeldi ve üç çift oldu. Normalde iki çiftin olduğu durumlar hoşuma gitmezdi bu kitapta daha fazlası vardı ama sıkılmadan keyifle okudum. Keşke daha uzun olsaydı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »