Kış Nefesi

7 puan

Rita Hunter❤️candır. Rita ne yazsa okurum ama yazdıklarının hepsini de sevdim demek doğru olmaz. Çok beğendiğim kitapları olduğu için beklenti yüksek oluyor haliyle. İşte bu kitap o beklentiyi karşılamadı. Kötü değildi ama dediğim gibi beklenti çok yüksekti.
Kış Nefesi ile Beatrice ve Carter'in hikayesini Rita'nın o eşsiz kaleminden yine aynı tat ve keyifle okudum. Akıcı ve duygulara hitap eden anlatımıyla bize kendini sevdiren yazarımız başarılı karakterler yaratmakta oldukça ayrıca çok usta. Kapak ve ayracıyla da gözümüze hitap eden kitabın kahramanı Beatrice'yi aslında #güzfırtınası 'dan tanıyoruz. Beatrice Abertillery Dükü Alexander'in asi hırçın üvey kızkardeşidir.Bu kitabında daha önce tanıştığımış karakterleri özellikle hala yaramaz olan Jane ve doğal olarak Alexander'i görüp mutlu oluyoruz. Carter'ın hikayesi,benim favorim bir Marcus ya da bir Stephan kadar olamaz ama yine de kendini okutturdu. 💎 Rita Hunter'in kalemini seviyorum.Okumak isteyene özellikle tarihi aşk romanlarını sevenlere mutlaka @rita_hunter_ okumasını tavsiye ederim.Okuduğunuza asla pişman olmayacaksınız.

#alıntı "Beatrice ,en büyük acıyı çektiği sanan masum çocuktu işte...Carter'ın onun masumiyeti için ne büyük bir tehdit olduğunu anlamayan bir çocuk..."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »