Kiralık Sevgili (For Hire, #2)

10 puan

Sarabeth Lucking'a evlilik dışı hamile kalan annesi üç yıl sonra yeni sevgilisi için onu terk edip gidince ona hep bir yükmüş gibi davranan büyükbabası ve annesi bakmıştır. Sarabeth otel varisi olsa da psikologluk yapar. Önce ki kitaptan onu zaten tanıyoruz. Çiftlere yönelik şifa evi tatil köyünde çalışıyordu. İş teklifini ilk aldığında çok sevinmiş hiçbir şeyi onaylamayan büyükbabası bile işten etkilenmiştir. Fakat tatil köyü göründüğü gibi bir yer değildir. Zengin müşterilerin eşlerini aldatmasını sağlayıp,görüntülerle para almak için şantaj yapılan tuzak bir mekandır. İlk kitabın kahramanları Lindy ve Owen bu sahtekarlığı ortaya çıkarınca Sarabeth bir süre kendisini suçlar fakat daha sonra daha ciddi durumlar ortaya çıkar. Dolandırıcı olan patronu ve bu olaya karışanlar son haftalarda ölü bulunur. Tatil köyünde tanışıp arkadaş olduğu Lindy dolandırıcılıkla bir ilgisi olmasa da evinde kalmasını istemez ve onu koruması için kocasının arkadaşı Gavin'i gönderir.

Gavin hem orduda hemde özel sektörde güvenlik işinde çalışmış uzman bir İskoç. İlk kitaba telefon görüşmeleri ile katkı sağlamıştı.Arkadaşı Owen'a bir iyilik borcu olduğu için Sarabeth'in evine gidip onu koruma için ikna etmeye çalışır. Sarabeth önce kabul etmez fakat arabası patlayınca başka şansı kalmaz ve neler döndüğünü anlayana kadar bir süre gizlenmesi gerekir.
Böylece Gavin ile yolculuğa çıkar ve onun kale gibi korunaklı,başkasının girmesinin imkansız olduğu evine gider.Sürekli yakın olan ikilinin birbirinden etkilenmesi fazla sürmez.Bir yanda aşk bir yanda saklanmalı polisiye durumları derken kitap hemen bitiveriyor.

Kitabı sevdim. İlk kitaptan daha iyiydi.İkili çok eğlenceliydi. Büyükbaba ve anneden nefret ettim ne biçim insanlar kitap bitti ama onlar akıllanmadı.Kiralık sevgililik bir durum olmasa da keyifli,hemen okunan bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »