Kimliksiz - (Kayıp Şehir, #1)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/11/selvi-atc-kimliksiz-bir-kayp-sehir-roman.html

Sonunda meşhur Deryal ile tanıştım. Samimiyetle söylüyorum ki tanışmadıysanız henüz en kısa zamanda tanışın!

Selvi Atıcı, daha öncelerden internet dünyasında yazılarını yayınlayan ve daha sonrada Müptela Yayınları tarafından keşfedilip kitabı basılan yazarlarımızdan.... Ne cevherler varmış diyorum... İyi ki yayınevi kendisini görmüş ve kitabını bizlerle, okurlarla buluşturmuş!

Akıcı, sürükleyici, zaman zaman heyecanlı zaman zaman da duygusal bir şekilde sayfalarını çevirdiğimiz bir kitap Kimliksiz.

Okuduğunuz her satırdan bir haz alacaksınız, her sayfayı merakla çevireceksiniz... Bunun garantisini veriyorum.
Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Deryal, kimliğini, ailesini bilmeyen, sokaklarda büyüyerek kendi çabalayarak bir yerlere gelmiş bir adam. Burcu ise, Deryal'le gece kulübünde yolları kesişen bir genç kız. Kitap aralarındaki ilişkinin boyutunun değişmesin, aşkın filizlenmesini konu alırken saklanan sırların oluşturduğu tehditleri, kırgınlıkları, çaresizlikleri de anlatıyor. Üstelik bununla kalmıyor, Deryal'in sağ kolu Adem'e de dokunuşlar yapıyor... Arkadaşlık ilişkilerine de değinirken hafiften mizahi bir kaleme geçerek eğlendiriyor ama bir yandan da duygusal yoğunlukla yaşanan acı olaylarda okuru hüzünlendiriyor.

Tek kelimeyle mükemmel bir kurgu ve kitaptı!

Ben kitabı cidden çok beğendim ve her sayfasını zevkle okudum. Hatta uzun zaman önce bitirmiş olmama rağmen bittiğini sindirmem uzun sürdü hala elime alıp ara ara okuyorum hoşuma giden yerlerini.

Selvi Atıcı, kitaplarını takip edeceğim yazarlardan biri oldu. Sizlere de öneririm okuyun bu kitabı!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »