Kimi Öptüğüne Dikkat Et! (Karanlık Elementler, #1)

8 puan

Harika bir kitap daha okumuş bulunmaktayım sevgili okuyucular.
İblisler ve melekler... Bu aralar bu konuda çok fazla kitap yazılmaya başlanmış olsa da bu Kitabın yeri bir ayrı. Tabi Roth'un yeri apayrı. Peki Roth kim?? Roth kitabımızın (bence) en yakışıklı ana karakteri. Sadece yakışıklılığı mı?? Hayır. Gerek Bambi (yılanı) ile gerek Guns N Roses'a olan düşkünlüğüyle gerekse o ince ve keskin her şeyin altından bir espri çıkartabilecek mizah anlayışıyla beni kendine aşık etti 😍. Beni kitabın sonunda ağlatmayı başaran kişi. Ama niye ağlattığını söylemiyim de vurgun yemeyin 😄.

Bir de ana kız karakterimiz var. Layla. İki kişi arasında kalan kızlardan her zaman nefret etmişimdir. Hele bir de benim tercih etmediğim karakteri seçince daha da gıcık oluyorum. Bu kitapta daha kızımızın kimi seçtiğini öğrenemesekte ikinci kitapta öğreneceğimizi umuyoruz (lütfen Zayne'i seçmesin).

Zayne... Kitabımızın ikinci erkek karakteri her ne kadar yakışıklı olsa da bir Roth değil yani. Zayne, Layla ile aynı evde kardeş gibi yetişmiş biri. Ama bu onların birbirlerine karşı duygular hissetmelerine karşı değil. Hoş ikisinin de tam olarak hislerini anlayabilmiş değiliz ama neyse.

Son olarak lütfen Roth geri dönsün ve ikinci kitap bir an önce çıksın.☺️ Esen kalınız

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »