Kimi Öptüğüne Dikkat Et! (Karanlık Elementler, #1)

10 puan

Bu kadına bayılıyorum! Okumadığım kitabı kalmadı ve hepsi de bende büyük bir yer kapladı. İşte bu kitapta (seride) onlardan biri oldu. Roth sanki şuan kadar yazdığı erkek karakterlerin toplamı gibiydi. Daemon alaycılığı, Aiden olgunluğu ve Hunter kötü-iyi karışımı o seksiliği vardı. Şimdi ben ne yapacağım? İkinci kitap ne zaman çıkacak? Deliririm kesin. Tavsiyem serinin ikinci kitabı da çıktıktan sonra alın okuyun çünkü bu sona yürek dayanmaz. Ah Roth kötü adamım benim. İblislere de artık kötü gözle bakmıyorum arkadaşlar çünkü bu iblis tam yemelik 
Layla ilk başlarda sinir oldum şu inkâr aşamaları bu kızımızda da oldu ama sonunda epey iyi bir kabulleniş yaşadı. Yarı iblis yarı muhafız Layla. Ama hep iblis yanından nefret edilerek büyütülmüş. Yani, diğer benliğini inkâr etmesi normal. Bombaya gelince anne babasının kim olduğunu öğrendiğinizde epey şaşıracaksınız. Layla’nın arkadaşları Sam ve Stacey çok tatlılardı.
Zayne ; ona pek değinmek istemiyorum sevdim sevmesine de davranışları kafamı karıştırdı. Gerçekten Layla’yı küçük kız kardeş gibi mi yoksa başka türlü mü sevdiğine anlam veremedim. Peki babası abbot! Adama çok gıcık oldum. Ben yine dönüp dolaşıp roth’a gelmek istiyorum. Jennifer ah Jennifer! Neden hep erkek karakterlerine “geri dönülemez bir biçimde aşık oluyorum” Neden? (özellikle dövmesine küüçük(!) Bambi’ye bayıldıım). Jeniffer L.Armentrout’un tüüm kitapları tavsiyemdir.

Roth: “ Seni bulduğum anda kendimi yitirdim.”
Sesim çatladı, kalbimde..

Tony “Neden size bir şey söyleyeyim? O hiç kibar davranmadı.”
Roth “Ben kimseye kibar davranmam”
Tony Layla’yı göstererek, “Ona kibar davranıyorsun ama”
Roth: “Çünkü o güzel.”

“ Telefonumda Zayne’nin ismini taş kafa kendi ismini seksi canavar olarak kaydetmişti.” :D

Stacey “ Seninle gurur duyuyorum. Normal bir ergenin yapacağı gibi, bir oğlanla gizlice çıkıyorsun.”
Yüzümü ekşittim. “Böyle bir şeyle ancak sen gurur duyarsın zaten.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »