Kehanet Vaatleri

9 puan

Zamanında #startrek gibi bilimkurgu filmlerini zevkle izlemişseniz bu kitap tam bize-size göre. Her ayrıntıyı gözünüzde canladırabiliyor ve kitapta ki karakterlerle birlikte kitabı adeta yaşıyorsunuz. Zaten yazar bir çok karakteri sizi sıkmadan betimliyor.
Okurken karakterler ve yapılar size tanıdık geliyor çünkü bilimkurgu yada fantastik temalı birçok filmde bunlarla karşılaştınız. Belki biraz kopyacı ama kurguyunun oturduğu tema gayet güzel.
Yıldız Efendisi olan bir zamanların uzay pilotu Dünyalı Simon (ki kendisi binlerce yıldır değişmemiştir) kadim kehanetin gerçekleştiğini görmenin peşinde Maqlaan ile beraber büyük bir maceraya atılıyor. Kehanete göre başka bir galaksinin ve bununla beraber zenginliği kapıları açılacak.
Bilinç transferi sayesinde artık insanlar ölümsüz. Dünya da yaşam gökyüzünde ve uzayda ki kolonilerde sürmekte. Sıçramalarla ve kapılarla artık binlerce ışık yılı mesafeye ulaşabiliyorlar.
İnsanlığın ve diğer üç ırkın ise kapısında bekleyen büyük bir tehlike var. Barbarlar... Bundan sonrasını kitabın sayfaları arasında keşfedeceksiniz ve eminim okuduğunuza pişman olmayacaksınız.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »