Katiller Çetesi Sarai #1

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/01/sarai-katiller-cetesi-1-j-redmerski_23.html

Bu seriye çok geç kavuşmuşum kesinlikle.
Tek kelimeyle bayıldım!
Alıntılarında bile kendini belli eden Victor'u okumak elbette kalp çarpıntısına neden oldu bende.
Okumamı zorlaştıracak herhangi bir şey yoktu. Yazarın kalemi oldukça akıcıydı, hangi ara elime aldım, kitap hangi ara bitti, hangi ara ikinci kitabı elime aldım ve kendime sakin olmamı söyleyerek yavaşça, sakince aldığım yere bıraktım hatırlamıyorum. -fazla dayanamadı-
Ana karakterimiz Sarai, 14 yaşından beri uyuşturucu baronu Javier'in elinde tutsaktır. Bir gün, kendisi gibi Amerika'lı olan bir tetikçi yaşadığı yere gelince, fırsatı hiç kaçırmaz ve kaçar.
Aksiyon durmak bitmedi, durduğu yerde nefesimi başka şeyler kesti, okuduğum en güzel serilerden biri olmak konusunda hızlı bir yükselişe geçti Katiller Çetesi.
Sarai duygusal açıdan çok gelgitli bir karakterdi. Tabi ben bunu yıllarca istemediği bir yerde tutsak kalması, kafayı yememek için oraya mecburen alışmasına veriyorum. Yine de o kafadan çatlak hareketlerine rağmen ondan hoşlandım.
Victor'u ise anlatmaya kelimeler yetersiz kalır. Adamın olduğu bazı sahneler harflerden hayat bulmuş gibi oluyordu, kıvılcım bile çıksa şaşırmazdım o anlarda. Ve bir insanı öldürmek anca Victor Faust'a bu kadar yakışırdı.
Tabi Victor'u sayıklayıp dururken işin içinde olan Frederik ve Niklas'ı da unutmamak lazım. İkisi de merak uyandırıcı karakterlerdi. Onlardan çok fena şeyler bekliyorum.
Tabi işin içinde uyuşturucu kaçakçıları, kadın tacirleri, aradığınız bütün pislikler var.
Serinin diğer kitaplarında ne olacak iple çekiyorum. Hepsinin elimde olmasıyla başlamam çok iyi olmuş yoksa meraktan gider spoiler yerdim bir yerlerden.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »