Kasırga Sessizliği

8 puan

Kasırga Sessizliği-Linda Howard

Bu ayki Harlequin Stars Of Romance serisinde okudugum Linda Howard'ın Kasirga Sessizliğine bayıldim bu yazarı seviyorum bence onu okumak bir ayrıcalik.

Her zamanki gibi kalemini konusturmus.Harlequin umarim yazarimizın kitaplarıni daha sık yayınlar.

Hikayemiz ise aile içi çekişme,hırslari,ask ve tutkuyu icinde barındıran cok güzel bir hikaye idi.

Cord Blackstone ailenin kötü çocugu idi. Yillar once neden oldugu bir skandaldan sonra ilk defa kasabaya geliyordu. Döndügü akşam ölen kuzeninin esi Susan ile tanistı. Susan dansettigi bu gizemli adamdan cok etkilendi. Ama bu dönüsten memnun olmayan kayınvalidesi ve esinin agabeyi vardı.Cord'un intikam almak icin dönmesinden endişeleniyorlardi.Aslında endişelrinde haklılardı da..

Cord'un cazibesinden cok etkilenen Susan ona aşık olacak bir anda kendini iki tarafın savasinin tam ortasında bularak bu savaştan en fazla zarar gören olacaktir.
Cord ise kaybettigi karısından sonra uzun sûreli ilıskilerden hep kacınmış kimseye de güvenmemis hayati cok zor şartlarda devam ettirmistir. Tekrar birilerine güvenmek onun icin zor olacaktir.Tavsiye ediyorum...ve HARLEQUIN - BEYAZ DİZİ'nden ricam bu yazara daha sık yer vermeleri...ÇIk seviyorum bu yazarı..Eminim ki benim gibi çok seven olacaktır...Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »