Karanlık Ateş (Ateş, #1)

10 puan

Kitaba sadece birkaç sayfa göz atacağım dedim ve tabi ki de muhteşem direncim ile son sayfaya kadar durmaksızın okudum.

Kitap başlarda çeviriden mi kaynaklı bilmiyorum ama ağır bir hava da ilerliyor. Bunun dışında oldukça fazla tanımlanan şey mevcut, hepsini aklınızda tutmak biraz zor olsa da sonradan açılıyor ve keyif, merak, saç baş yolma evreleriyle okudum diyebilirim.

MacKayla Lane'in sakin ve huzurlu hayatının, ablasının ölüm haberi ile tepetaklak olmasıyla başlıyor her şey. Katilin kim olduğu belli değildir ve kanıt yetersizliğinden dosyası da kapanmıştır. Bunun üzerine, ailesini de karşısına alarak uçağa atladığı gibi İrlanda'ya gider. Çözülecek oldukça fazla gizem vardır, işin içine tabi daha önce hiç hayal etmediği yaratıklar, bir de üstüne Jericho Barrons girince, önceki yaşamını geride bırakarak yeni bir dünyaya adımını atar.

Tabi Barrons, benim bayıldığım-tüm okuyanlar gibi- sayfalar boyunca aralarında etkileşimden fazlasını beklediğim ama hüsrana uğradığım, ne olduğunu ilk kitapta çözemediğimiz bir karakter. Gizemli erkek deriz deriz, işte tam tanımı Jericho Barrons olarak ete kemiğe bürünüyor.

İkinci kitabı yüksek bir fiyata aldım baskısı bittiği için. O geldiğinde ilk üç kitap elimde olacak ama kendimi durdurabildiğimden, zor da olsa tabi, serinin diğer dört kitabını da almadan başlamayı düşünmüyorum. En azından birini daha alırım öyle başlarım. Mukaddesler, Melunlar, Yaratıklar, kesinlikle okumanız gereken bir seri.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »