Kara Melek

10 puan

Drea karanlık işler ile uğraşan Rafael Salinası'n metresidir. Çok akıllı biri olsada kendisini süslü, salak, alışverişten başka bir şey umursamayan biri gibi göstermiştir. Bir birikim yapana kadar Rafael’in yanında böyle kalmaya kararlıdır.
Rafael, kiralık bir katil olan Simon ile görüşme yaparken katil işin karşılığı olarak Drea ile birlikte olmak ister ve Drea bir anda kendisini katille başbaşa kalmış bulur.

Drea önce koksada, hatta balkondan atlamayı bile düşünse de Simon ona nazik davranınca Drea kendisini bırakır. Hiç kimsenin hissettirmediklerini hissettiren bu adama kendisini de götürmesini söyler ama Simon bir kere yetti neden götüreyim deyince kendisini kötü hisseder. Üstelik bunlara sebep olan Rafael'e çok kızgındır ve bunu ödetmeye kararlıdır.Bu yüzden Rafael'in hesabındaki tüm parayı kendi hesabına aktarıp kaçar. Olanları öğrenip deliye dönen Rafael Simon'u Drea'ı bulup öldürmesi için gönderir.
Simon biraz zorlansa da sonunda Drea'ı bulur onu takip ederken arabası uçuruma yuvarlanır. Simon bu duruma pişman olup üzülsede artık yapacak bir şey yoktur. Drea ölmüştür tabi herkes öyle sanır.
Simon Drea'nın ölmediğini öğrenince onun iyi olup olmadığı ile ilgilenmiştir ama Drea yeniden kendisini öldürmeye geldiğini düşünmesin diye görünmemeye çalışmıştır.
Drea Simon'u görür ve onu istemediğini söyleyen,öldürmeye kalkan adama karşı koyamaz. Bir anda kavuşup mutlu olamayacaklardır. Çünkü bir Rafael problemi vardır. Drea kendisi halletmek istese de Simon mutlulukları için, sevdiği kadın için yapması gerekeni yapar.

Kitabı çok sevdim. Macera,aşk dolu bir kitaptı. Akıcı sıkmayan bir kitap beğenerek okudum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »