Kara Büyü (Dark, #4)

5 puan

İlk kitapta hayran olduğum ve sabırsızlıkla beklediğim Gregori'nin hikayesi böyle mi olmalıydı. Belki de beklentimin çok yüksek olması sebebi ile büyük bir hayal kırıklığına uğradığımı belirtmeliyim.

Karpatya'lıların Prensesi Savannah Büyüdüğü yerleri terk etmiş ve oldukça ünlü bir sihirbaz olarak çıkıyor karşımıza... Ben hep kendi halkının arasında büyümüş, onları iyi tanıyan birini kafamda canlandırmışken, kendi tarihinden habersiz ve halkının kadim dilini bile bilmeyen son derece şımarık bir kadınla karşılaştım. Hadi Annesi böyle yetiştirdi diyelim. Babasına son derece şaşırdım.

Bunların haricinde birinci kitabın kötü bir kopyasından ibaret ve şu ana kadar çıkan kitapların içinde en kötüsü... Son 40-50 sayfa biraz hareketli ve güzel... İlk 150 sayfadan ise söz etmek bile istemiyorum.

Bence verdiğim 5 puanı bile hak etmiyor ama Serinin ilk 3 kitabını n hatırına daha düşük bir puan vermeye gönlüm elvermedi.

11 yıl, 8 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Henüz kitabı bitirEmememe rağmen sonuna kadar katılıyorum Özlem :)

Savannah'a ayrı sinir oldum, anasına ayrı. Babasına ise apayrı! Yahuu zaten olan çocukların yaşama şansı neredeyse yok denecek az. Bari olanı adam gibi eğitin değil mi?

11 yıl, 8 ay     
« geri ileri »