Kalbinde Bir Yer Aç (Chicago Stars, #2)

10 puan

Gracie otuz yaşlarında bir huzur evi işletir. Şans ona da gülünce yapım şirketinde çalışmaya başlar. Dış güzelliğinden çok iç güzelliği olan biridir. Bu yaşına kadar kötü bir davranışı olmamış, tutucu bir hayat yaşamıştır. Kendine yeni bir hayat kurup yeni deneyimler yaşamak ister. Bunun içinde çalışması gerekir ve önünde zorlu bir işi vardır.

Bobby Tom'un yaşadığı sakatlık yüzünden futbol hayatı bitmiştir. Çok yakışıklıdır ve bir kadının aradığı tüm özelliklere sahip olduğundan oldukça popüler biridir. Kariyeri bitmişken yeni bir işe atılır doğduğu kasabada çekilecek bir filmde oynayacaktır. Yapım şirketi de kendisini bir an önce sete götürmesi için Gracie Snow'u gönderir.Tabi bu durum Bobby Tom'u memnun etmez. Gracie ile birlikte gitmemek için elinden geleni yaptıktan sonra birde onu atlatmaya çalışır. Fakat Gracie öyle azimli ki arabasının üzerine yatması gerekse bile vazgeçmez. Böylece yolculukları başlar ama Bobby Tom 'un uzatmaları ile gitmeleri gereken günden sonra gittikleri için Gracie işinden olur. Bu durumdan sorumlu olduğundan Bobby Tom bir kahramanlık yapar ve Gracie'i gizli ayarlamaları ile yardımcısı yapar. Gracie'nin artık her istediğini yapmak zorunda olduğu yeni bir patronu olur.

Uzun aradan sonra yazarın yeni bir kitabını okuyorum. Gerçekten harika bu yazar okuyucuyu mutlu etmeyi biliyor.
Gracie yaşam dolu bir kişilik olduğundan kitap boyunca kasaba halkı ve Bobby Tom için uğraşıp durdu. Ummadık bir anda kariyeri sona eren herkes gibi Bobby Tom'unda yaşadıkları, içine attıkları vardı ve Gracie ona öyle iyi geldi ki kendisi dahil herkes çok şaşırdı buna.
Bir aşk daha vardı kitaptı onları da sevdim.
Bobby Tom'un futbol testlerine bayıldım ayrıca aklının başına gelmesinden sonra verdiği mücadele hoşuma gitti.Hem güldüren hem hüzünlendiren çok güzel bir kitaptı. Tavsiye edilir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »