Kalbimi Salla (Black Falcon #1)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/08/michelle-valentine-kalbimi-salla-black.html

Öncelikle itiraf ediyorum ki kitabı almamdaki en büyük etken çevirmeni. Tuğçe Nida'nın çeviri diline bayılmıştım ve şimdi baktım bir kitap daha çevirmiş dedim bu kadın okunmaya değer kitabı çevirir en iyisi İnci sen al oku! İyi ki de almışım ve düşüncelerimde de haklı çıktım. Cidden okunmaya değer!

Günahkarlar Turnede serisi ile Rockçılar hayatlarımızda büyük yerler kaplamaya başladılar. Şimdi de Black Falcon serisi ile bir rock grubu daha hayatımızda yer alıyor!

Noel Falcon, Black Falcon'ın solisti ve onun gençlik aşkı Lane ile yollarının kesişmesi üzerine küllenen aşkın yeniden alev almasını okuyoruz.
Aşkı hissettiriyor, bir erkeğin aşkı nasıl içinde yaşattığını okuyoruz. Cidden, kadın karakterin ağzından anlatılmasına rağmen Noel'in duyguları da gayet güzel yazılmış. Aslında Noel, kendini güzel ifade etmiş, hiç saklamadan... olduğu gibi...

Tabi sadece aşkı ve rock değil kitapta anlatılan, arkadaşlık, aile ilişkilerine de değiniyor ve açıkçası yeme de yanında yat diyeceğim bir tat oluyor okur için.

Kitabı çok beğendim! =)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »