Kalbimi Çaldın

Profil Resmi
10 puan


Rita Hunter- Kalbimi Çaldın Yorumum

Bitireli 2 günü aşmasına rağmen yorum konusundaki endişemden dolayı bir türlü bilgisayar başına geçmedim ama gün bugündür ve ben İLK RİTA HUNTER yorumumu bayıla bayıla yapıyorum
Kitaba başlarken evet güzel olduğundan emindim çünkü Gizem tarafından önerilmişti ve kitap konusunda çok fazla eleştirili yaklaşan bu arkadaşımın bu kadar beğendiği kitabın kötü olmayacağından emindim .. Ve Gizemin övgülerinin gerçekten çok dogru olduğunu ve daha da övgüye layık bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Kitapta gerçekten tutkulu bir aşk vardı Edward beni son sayfalarda çileden çıkardı ama yinede kıskanç erkektir sevdiğini kıskanırrr !! mantığıyla affettim

Artık gelelim kitabımızın konusuna
Cordelia Winslet kibarlıktan nasibini almamış bir kızdır .. Anne ve babasının ölümüyle dedesi tarafından büyütülmüştür.. Dedesinin yaşlılıgı yuzunden ve Cordelia 'nın yüzünden iş bulamaması onları büyük bir yalana sürükler. Waye dükü Edward'ın malikanesinde bahçıvan olarak işe giren Henry (Cordelia'nın dedesi) Cordelia'yı malikanede saklamaya çalışır ancak Edward'ın Wayne'deki malikanesine dönünce Cordelia'nın ne aşktan ne de yakalanmaktan artık kaçamıycagı acıtır..

Kitabın konusuna daha fazla deginmek istemiyorum gerçekten historical sevenlere ve başlamak isteyenlere önerebilcegim kaliteli bir kitap ben bayıla bayıla keyifle okudum tadı damagımda kaldı desem yeridir .. :)

herkese keyifli okumalar

10 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »