Kalbim Sende Kalmış - (Kayıp Şehir, #4)

10 puan

"Ali kendini bildi bileli ona aşıktı. Nasıl ileri gitmesindi ki? Hayata dair başka hiçbir planı yoktu. Sadece Arya! Gördüğü, bildiği, duyduğu, hissettiği... İstediği her şey oydu. Sadece o!" ~

Size Arya ve Ali'nin büyük aşkını anlatan Kalbim Sende Kalmış'ın yorumuyla geldim. Sadece yukarıdaki alıntı bile size o aşkın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor zaten. Kitabı okurken hem heyecanlı hem de biraz buruktum. Çünkü kitap Kayıp Şehir serisinin son kitabı ve ben Ali'nin hikayesini okumak için sabırsızlanıyordum.

Kitabı okurken bir yandan da Selvi ablanın bu bölümleri internetten yayınladığı ve benim büyük bir merakla beklediğim zamanlar geldi aklıma. O kadar garip bir duygu ki anlatamam yani. Peki, hikayeyi bilmeme rağmen tekrar okumak sıkıcı mıydı? Asla! Her sayfasında yine aynı heyecanı, merakı hissettim. Ali zaten canım 💕 Deryal'den sonraki aşkım olur kendisi.

Öhöm neyse gelelim konuya, serinin önceki kitaplarını okuyanlar bilir Ali Adem'in oğlu ve Arya da Doktor Ömer'imizin biricik kızı. Bu ikili çocukluktan beri hep bir arada büyüyorlar doğal olarak. Önce birbirlerini birer yük gibi görüyorlar ama zamanla hisler değişiyor, olaylar büyüyor.

Kitap boyunca yüzümde minik bir tebessüm vardı. Başta Ali'nin kibirli ve aynı zamanda sevimli tavırlarıydı bu tebessümün sebebi sonrasındaysa Adem ve Ömer'in muhteşem atışmaları.

Selvi ablanın kitapları benim bıkmadan usanmadan tekrar tekrar okuyabileceğim kitaplardır. Yani her ne kadar bitmiş olsa da aslında benim için Kayıp Şehir serisi bitmedi. Onları özlediğimde açıp yeniden yine aynı heyecanla okuyabilirim. Bu arada söylemeden edemeyeceğim kitabın iç ve dış tasarımına ba-yıl-dım! ❤️ Hele bölüm başlarındaki tavşan ve aslan detayları... Çok güzel olmuş.

Son olarak eğer hala okumayanınız varsa Selvi Atıcı kitaplarını şiddetle öneriyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »