Kalbim Sende Kaldı

8 puan

Kitabı demin bitirdim ve bilmiyorum berki uzun zaman oldu Judith McNaught okumayalı tarzını unuttum veya bu kitap gerçektende diğerlerinden farklıydı. Kurgusu olsun, karakterleri olsun değişkti. Severek , beğenerek okudum. Nick'in kendinden emin tavırları, konuşmaları, hareketleri kimi zaman beni benden alıcak kadar sinirlendirsede, iş tatlıya bağlandığı için mesudum. Yazarımızın bundan sonra çıkıpta okucağımız kitaplar arasında kötünün iyisiydi. Bir Sana ihtiyacım var kadar da hayalkırıklığına uğratmadı beni hikaye . Biraz kitabı anlatıyım. Karakterlerimiz Lauren ve Nick. Lauren 22 yaşında kendine güzel bir müzik kariyeri yapmış ama bütün hayatının böyle olmasını istemiyor. Maddi durumlardan dolayı babasının uzaktan zengin bir akrabasına iş görüşmesi ayarlamasını mecburen kabul edip görüşmeye gittiğinde hikaye şekillenmeye başlıyor. Zengin akraba olan Philip Whitworth aynı zamanda Nick'in üvey babasıdır. Üvey oğlunun ihalelerini elinden sürekli alması onu hırslandırmış şirket içinde casus olduğu düşüncesine itmiştir. Bunun üzerine Lauren'ı casus diye Nick'in şirketine yollar. Kız kabul etsede ilk başta teklifi sonradan vazgeçer ve mulakatı bilerek kötü geçer. Ama kader ağlarını karmaşık ağlarla örmüş ve kızın karşısına Nick Sinclair'i çıkarmıştır. hoşuma giden bir dialoğu sizlerle paylaşiyim.

Nick - Beni özledin mi?
Lauren - Sence?
N - Güzel ne kadar özledin?
L - Bugün egonun okşanmasına mı ihtiyacın var?
N - Evet
L - Öyle mi, neden peki?
N - Çünkü 23 yaşında güzel bir kadına vuruldum ve onu bir türlü aklımdan çıkaramıyorum.
L - Çok yazık
N - Değil mi? O tenime batan bir diken, ayağımın altında beliren bir su kabarcığı gibi, gözleri meleksi, vücudu aklımı uyuşturuyor, ayrıca bir ingilizce profesörünün kelime bilgisine ve bıçak kadar keskin bir dile sahip
L - Teşekkür etmeliyim sanırım. (Nick onu kendine doğru çekti)
N - "Ve ondan hoşlanıyorum " diye ekledi.

Kitabın sonundaki Nick'in kıza yaptıkları isyan havalarımı estirdi evde resmen gözüm doldu kaç kere kızın o hallerine. Hele Nick'in annesine 5 yaşındayken Noel hediyesi alması olayı hüzünlendirdi ya :( Kısa ve öz süper kitaptı =)

12 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »