Kaderimde Sen Varsın (Last Man Standing, #2)

8 puan

Evlilikten nefret eden dört arkadaş bir iddiaya girer.Evlenmemeyi başaran son bekar para ödülü dışında bir şişe konyak ve en önemlisi özgürlüğü kazanacaktır. Biri evlenmiştir ve sıra evlenmemeye kararlı Nigel Cavendish'de.

Felicity Melville beşinci sezonundadır. İlk sezonunda bir arada olduğu tüm kızlar evli ve çocukludur. Onun ise ilgisini çeken tek bir erkek bile olmamıştır. Son çare olarak incelediği yıldızlardan dilek diler. Hayatının her gününü maceraya çevirecek bir erkek ister. O sırada komşularının evinden önce bir silah sesi gelir sonra da pencereden atlayan bir adam görür. Adam duvardan bahçelerine atlar kısa bir sohbetten sonra da yatak odasına tırmanır. Tek ayakkabısını kaybetse de en sonunda gitmenin bir yolunu bulur.
Bu sohbetten sonra Felicity yıldızı dileğine hemen cevap verdiği için mutludur. Bulduğu adamın biraz düzeltilmeye ihtiyacı vardır ve onunla evlenmeye kararlıdır.

Nigel uslanmaz bir çapkındır. Vikont babası artık işlerin idaresini alması ve evlenmesi gerektiğini söyler.Şimdiye kadar babasının beklentilerini karşılayamayacağından ailesini sefalete sürüklemekten korktuğu için görevlerinden kaçmıştır. Bir gün evlenmek zorunda olduğunu biliyor ama henüz buna hazır değildir. Bir çapkınlık sonucu öfkeli kocadan kaçarken tanıştığı Felicity ilgisini çeker ama uzak durmaya kararlıdır.

Felicity Nigel'in kaderi olduğundan emin ve bu yüzden onu evlenmeye ikna etmeye kararlıdır. Kendi isteği ile evlenmeyi kabul etsin ister. Nigel onu ne kadar istese de evliliği istemez.
Nigel bahiste kaybettiği resmi almak için Felicity'nin odasına girer. Verdiği veda öpücüğü Felicity'nin elinde ki silahın düşüp ateşlenmesine tüm bu ses yetmezmiş gibi Nigel'in balkondan düşmesine neden olunca, Felicity'nin kont babası olaya dahil olur ve ikili kendini evli bulur. Nigel hissettikleri kendisini korkutmaya başlayınca önce eski alışkanlıklarını bırakmak istemez. Fakat zamanla kadere karşı koymamayı öğrenir.

Felicity'e ve istediği adamı elde etmek için giriştiği mücadeleye hayran oldum. İlk kitaptan çok daha iyiydi. İlk kitabın ikilisi kitapta yoktu. Diğer arkadaşlarda ilk ve son bölümde vardı sadece. Onları daha sık görmek isterdim. Kitabın sonu da çok hoştu. Sıkmadan ilerleyen, yormayan, keyifli bir hikayeydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »