Ismarlama Bebek

10 puan

Turgut Ataman Çeliker üç sene önce Vildan'ı babasının şirketinde görmüştür. Görür görmez aşık olur. O zamanlar Vildan'ın yaşının küçük olduğunu düşünür üniversiteyi yeni kazanmıştır bu yüzden büyümesini bekler.

Vildan hukuk öğrencisidir. Babası ona bir talibi olduğunu ve görüşmeye geleceğini söyleyince kendince bir plan yapar. Kuzeninin yardımıyla sevgilisi rolünü oynayacak bir manken ayarlar. Gelen adama sevgili rolü oynayacaklarını söyler ve adam bozuntuya vermez oyuna ortak olur. Vildan bekler ama bir türlü Turgut gelmez bulduğu adam da gider. Sonra öğrenir ki manken gelmemiştir ve manken diye zaman geçirdiği kişi Turgut'tur.
Turgut'u istemez ama Turgut'un vazgeçmeye niyeti yoktur. Babası hastadır bir an önce evlenip çocuk yapmalıdır. Önce istemese de Vildan'da sonunda ikna olur ve kabul eder arada ki çekim büyüdükçe de aşk kaçınılmaz olur.

Yazarın kitaplarını seviyorum. Vildan'ın her şeyi zorla oldu istemedim dediği haller önce sıksa da ona da alıştım. Turgut'u sabrından dolayı tebrik ediyorum. Duygularını hep açıkça ifade etmesi de güzeldi. Yine güzel bir hikaye. İkiliyi de kitabı da sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »