İskoç Esareti (Campbell Trilogy #3)

8 puan

Aksiyonu bol polisiye kitapları peş peşe okuduktan sonra onlara ara verip araya İskoçları ekleyeyim dedim. Uzun bir süredir İskoç ve historical kitaplara özlem duyuyoruz, yayınevleri sağ olsun. O yüzden ilaç gibi geldi bu kitap.
Serinin üçüncü kitabı çok merak ettiğim Duncan Campbell’in hikayesini konu alıyor. İşlemediği bir suç yüzünden sürgüne giden Duncan Campbell on yıl sonra geri dönüp adalet arayışına giriyor.
Jeannie Gordon ise on yıl önce kalbini Duncan Campbell’e kaptırıyor. Ama babası ile sevdiği adam arasında kalıp Duncan’ın vatana ihanetle suçlanmasına dolaylı yoldan sebep olması nedeniyle güven ve sadakatin sarsılmasıyla iki aşığın tekrar karşı karşıya gelmesi on yılı buluyor. Aşkın, tutkunun, İskoç ateşinin tüm gücüyle hissedildiği bir kitaptı. Seriyi bitiriyoruz bu kitapla anladığım kadarıyla. Umarım yazarın yarım kalan diğer kitapları da erkenden tamamlanır.

#alıntı

Ozanların şiirlerinde, aşkın bir yıldırımı andırabileceğini duymuş ve bunun romantik bir abartı olduğunu düşünmüştü. Şimdi bundan pek de emin olamıyordu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »