İskoç Ateşi (Highlander Serisi 3)

10 puan

Deirdre Chattan önce ki kitapta bildiğimiz gibi nişanlısını aşağılamak için kendisini kullanan Melor Douglas'ın evlilik sözlerine kanmış ve bir ilişkisi olmuştur. Bu olay duyulunca nişanı bozulmuş ve babası kendi isteği ile kiliseye gitmek isteyen kardeşi ile onu kiliseye göndermiştir. Çeyizinide kiliseye bağışlamıştır.
Cameron klanının lideri Liddell Kontu Quinton Cameron kiliseye kraliçeyi aramak için gelince ikili yeniden karşılaşır. Deirdre'nin kiliseye gitmesini önerenlerden biride Cameron'dur. O zamanlarda da ikili arasında etkileşim olmuştur. Karşılaşınca da yeniden alevlenir.
Quinton gittikten sonra kiliseye gelen kraliçe evleneceği kişi ile buluşması için Deirdre'den yardım ister. Kraliçenin kıyafetlerini giyerek kiliseden çıkar ve kraliçenin peşindekilerden kurtulmasını sağlar. Kraliçeyi yakaladıklarını sanan Quinton'un adamları Deirdre'i Quinton'un karşısına çıkarınca da Deirdre ayrılmak istese de oradan ayrılamaz. Daha ilk günden yakınlaşan ikili kaçma kovalama, başlarına gelen olaylar, kıskançlıklar derken nihayet mutlu sona kavuşuyor.

Quinton daha ilk andan kadınım demeye başladı. Önce ki kitaplarda ki erkeklerin aksine hemen aşık olmamaya kalbini kaptırmamaya kararlı fakat davranışları ile aksini söyleyen bir adam. Seri de banyo faslı, giydikleri güzel elbise, bu lükse alışmamak istemeleri, çalışan yardımcıların davranışları aynı tekrar tekrar okuyormuş hissi uyandırdı.
Kitap çıkan kitaplar arasında en iyisiydi bence. İkiliyi de olayları da sevdim. Sıkılmadan okudum. İskoç olunca hemen bitirmemek elde değil.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »